Bine ati venit in magazinul Regal Fermierul
Produse
X

Soluții Avansate pentru Irigații în Agricultură

Sortează:

Afișare:

2.00 Lei
3.40 Lei
174.99 Lei
290.00 Lei
252.99 Lei
409.00 Lei
67.99 Lei
90.00 Lei
82.99 Lei
99.00 Lei
314.99 Lei
700.00 Lei
182.99 Lei
299.00 Lei
142.99 Lei
179.00 Lei
174.99 Lei
219.00 Lei

Gama completa de Instalii de irigare, Sisteme si Accesorii irigatii

  Sisteme irigare si garantia calitatii recoltelor, o ofera un agricultor ce trebuie să asigure toate condițiile necesare pentru semănarea, creșterea și îngrijirea plantelor. Un rol esențial în acest scop revine semințelor alese, solului, dar și asigurării unei irigări corespunzătoare. Fară apă și fără nutrienții din sol plantele nu vor germina, nu vor crește și se vor usca. La fel de important este să asigure plantelor tratamentele de care au nevoie și la timpul potrivit.
La Regalfermierul.ro găsiți tot ce aveți nevoie pentru grădinile voastre, semințe de legume, substraturi și turbă, ghivece, tăvi, alveole, pesticide și fungicide, folie și echipamente profesionale pentru solarii, precum și cele mai performante sisteme și accesorii irigatii. Tot de aici puteți beneficia de sfaturile și experiența necesară pentru a face cele mai bune alegeri și achiziții.
Care este rolul acestor sisteme irigare în rentabilizarea activitătii fermierilor și agricultorilor?

  Sistemele si accesorii irigatii - sunt cele mai eficiente mijloace pentru a asigura udarea corespunzătoare și ecomomică a unei grădini, a unui spațiu verde sau a unei suprafețe agricole mai extinse. Pentru a răsări și a se dezvolta corespunzător plantele au nevoie întotdeauna de un sistem de irigare adaptat, care să asigure atât toate calitățile apei, cât și o cantitatea suficientă de apă pentru fiecare specie în parte.
Atunci când avem doar un răzor de legume, udatul prin mijloace tradiționale, cum ar fi găleata sau furtunul pot fi suficiente. Însă când trebuie udate suprafețe mult mai mari, avem nevoie să recurgem la soluțiile oferite de tehnologiile actuale, mult mai rentabile și mai eficiente. Apelând la sisteme irigare vom reuși să obținem nu numai recolte mult mai bune, dar vom câștiga și timp în ralizarea acestui gen de activități agricole indispensabile și repetitive.
Ținând cont de nevoile și obiceiurile vieții noastre actuale, udarea plantelor trebuie să se realizeze cu mijloacele disponibile în zilele noastre. Sistematizarea și automatizarea proceselor repetitive trebuie să facă parte din munca oricărui agricultor specializat. În plus sistemele de irigare sunt cele mai eficiente mijloace atunci când dorim calitate și economie pentru întreținerea grădinii sau a unei suprafețe agricole mai extinse.

Care sunt principalele avantaje ale alegerii unor sisteme irigare si accesorii irigatii?

  La ora actuală sunt disponibile mai multe tipuri de sisteme de irigatii. Pentru îngrijirea unei grădini sau a unui spațiu verde se folosesc sistemele de irigatii prin picurare. Pentru suprafețe agricole mai mari cele mai utilizate sunt sistememele de irigatii prin aspersiune. În funcție de preferințe și de nevoile plantelor poate fi întrebuințat oricare dintre aceste tipuri de sisteme. Fiecare dintre aceste sisteme irigare are anumite particularități, care îl fac potrivit și pretabil pentru anumite tipuri de destinații. Și oricare dintre aceste variante ar fi folosite ele aduc numeroase beneficii gradinarilor sau agricultorilor care decid să le folosească.
De alegerea celei mai bune variante va ține atât dezvoltarea corespunzătoare a plantelor, cât și cantitatea sau calitatea recoltei. Dacă nu știți și nu dispuneți de informațiile necesare pentru a lua o decizie, cel mai bine este să cereți sfatul unor profesioniști, așa cum suntem și noi cei de la Regal Fermierul. Prin experiența acumultă în calitate de agricultori, dar și prin cea de distribuitori de sisteme si accesorii pentru irigatii, suntem cei mai în măsură să facem cele mai potrivite recomandări.
Atunci când sunteți în căutarea unei soluții de irigare pentru grădina sau terenul vostru agricol și nu știți ce să alegeți, o discuție cu un reprezentant al firmei noastre vă poate lămuri multe întrebări și poate fi o sursă de informații prețioase pentru realizarea unui proiect cât mai rentabil. Pentru aceasta va trebui să oferiți câteva detalii, printre care cele mai importante sunt:

  • tipul și suprafața grădinii sau terenului pentru care doriți sistemul și accesoriile de irigare;
• tipul și sursa de apă pe care o veți folosi pentru irigare;
• care sunt parametrii optimi de funcționare ai sistemului;
• care ar fi tipul de sistem de irigare pe care îl preferați;
• ce furtun și aspersoare sunt cel mai potrivite;
• dacă este nevoie de un cămin de alimentare sau de un puț;
• dacă există un buget disponibil.

  Realizarea unui proiect cât mai potrivit pentru sisteme și accesorii irigații va ține cont de toate aceste detalii și poate fi completat cu stabilirea celui mai rentabil program de stropire eficientă, în funcție de tipul de plante, de tipul de sol și de clima disponibilă. În general este bine să cereți toate informațiile necesare legate de posibilitățile oferite de sistemele ce pot fi realizate și chiar să solicitați un proiect economic și unul pentru cel mai performant sistem. Apoi să optați pentru varianta pe care o considerați cea mai potrivită. Un deviz de lucrări cu variantele disponibile și costurile detaliate ar fi foarte util pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.
În funcție de proiect, de suprafața terenului și de calitatea produselor alese pentru punerea în operă, costurile pot varia foarte mult. Având în vedere că este un vorba despre un proiect de care va trebui să vă bucurați cât mai mult timp, este de preferat să vă cântăriți bine decizia și să alegeți o variantă cât mai bun, chiar dacă prețul va fi unul mai mare. Costurile vor fi amortizate rapid și veți constata că investiția a meritat efortul.

Care sunt caracteristicile fiecăruia dintre sistemele cu aspersie si microaspersie?

  După cum le spune și denumirea, aceste două mari tipuri de sisteme irigare au fiecare anumite particularități. Cele cu aspersie sunt cele la care pentru udare este nevoie de aspersoare care să împrăștie apa și cele cu microaspersie sunt cele la care udarea se face prin aspersoare mai mici prin care ies picături mici de apă. Alte tipuri de sisteme de irigare, la fel de cunoscute sunt sistemele de irigare prin picurare sau sisteme de irigare cu ceață.
În funcție de nevoile specifice ale terenului, grădinii sau serei și de particularitățile de creștere a plantelor pentru care este nevoie de apă, se poate opta fie pentru un sistem de irigații prin aspersie, fie pentru unul prin microaspersie.
În vederea alegerii celei mai potrivite variante, este bine să trecem în revistă specificul fiecăruia dintre aceste sisteme și principalele avantaje oferite de fiecare dintre ele. Microaspersoarele cu inversie sunt sisteme de irigare pervăzute cu un cap modular cu inversie de dimensiuni foarte mici, ce pot fi utilizate pentru:
• udarea culturilor în sol sau substrat
• pregătirea solului înainte de însămânțare
• irigarea primară în timpul fazei de însămânțare a butașilor sau a plantelor tinere

  • răcorirea plantelor tinere în sezonul cald.
Acest tip de sistem este foarte eficient pentru a rentabiliza consumul de apă și pentru a asigura cantitatea optimă de apă de care o plantă are nevoie în primele faze, respectiv însămânțare, germinare, creșterea plantei mici.
Sistemele de irigații prin aspersie sunt cele care sunt cel mai des folosite pentru irigarea suprafețelor agricole mai extinse sau pentru udarea anumitor tipuri de culturi. În cazul acestora, irigarea se face prin împrăștierea direcționată a apei, prin intermediul unui aspersor, în picături fine pe o anumită suprafață. Cele mai importante avantaje sunt:
• în funcție de tipul de aspersor ales, se pote ficientiza mult irigarea și direcționarea apei;
• plantele primesc apa uniform;
• solul va primi suficientă apă pentru a asigura o alimentare cât mai bună a plantelor;
• există posibilitatea de automatizare.
Fară a avea ca scop principal eficientizarea consumului de apa, aceste sisteme sunt foarte bune pentru culturile care au nevoie în permanență de mai multă apă.

Care este specificul și care sunt avantajele oferite de o instalatie de picurare?

  Sistemul de irigare prin picurare (instalatie de picurare) poate fi folosit atât în sere, cât și pentru grădini în aer liber. Udarea se face printr-un furtun prevăzut cu mici orificii. El poate fi utilizat pentru irigarea la câteva săptămâni de la irigarea inițială prin microaspersie, la încheierea etapei de plantare, atunci când sistemul radicular al pantei s-a extins suficient, dar și pentru udarea economică a anumitor tipuri de plante.
Principalele avantaje oferite de acest tip de instalație de picurare sunt:
• apa este dozată mult mai eficient;
• sistemul poate fi proiectat în așa fel încât să ofere fiecărei plante cantiatea optimă de apă;
• se reduce considerabi consumul de apă;
• se diminuează pierderile, apa fiind direcționată doar în zonele în care este nevoie de ea;
• se reduce riscul de pătare a frunzelor sau de a apariție a daunătorior;
• dacă sistemul este destinat unei grădini agricole, crește productivitatea.
• în timpul irigării se pot folosi și îngrășăminte și fertilizatori pentru sol;
• sistemul poate fi automatizat.
Așadar, acest tip de sistem de irigare este unul cât se poate de recomandat pentru asigurarea unui irigat economic, eficient și optimizat.

De ce să achiziționați pompe pentru puturi în vedere udării unei gradini sau culturi?

  Sunt foarte multe gospodării care pentru a nu plăti suplimentar la factura pentru furnizarea de apă sau pentru că nu sunt racordate la acest sistem, dispun de un puț de foraj de mică sau mare adâncime. În astfel de cazuri pentru a asigura aducerea la suprafață a apei pentru a fi transortată acolo unde este necesar va fi nevoie de pompe pentru puțuri.
Avantajele dispuneri atât de un puț, cât și de o pompă pentru utilizarea apei din el sunt incontestabile. Apa procurată astfel va fi în primul rând mai ieftină, mai bună, va avea un debit mai mare și va ajunge ușor acolo unde vreți.
Pompa submersibilă pentru puțuri reprezintă opțiunea cea mai rentabilă pentru pomparea apei de la adâncimi mari. Dupa cum îi spune și numele, pentru a putea funcționa pompa este imersată în apa care trebuie pompată, apă care are, de asemenea, și rol de răcire al pompei. Pompa submersibilă nu se utilizează niciodată în afara apei. Acesta este un produs rezistent și foarte fiabil. Ea poate fi întrebuințată pentru a furniza apă în diverse scopuri, atât pentru uz casnic, cât și pentru uz industrial, agricol sau comercial.

 

  Pompele pentru puțuri sunt cele mai eficiente mijloace de a procura apă pentru irigații sau pentru asigurarea apei curente în anumite gospodării unde nu există încă o retea de apa sau racordarea la aceasta. Ele sunt utile și chiar recomandate celor care locuiesc la casa si care nu vor sa plătească în plus pentru apa. Acestă variantă de a obține apă este alegerea ideală dacă aveți o gradină care trebuie udată periodic.
Dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții de sisteme de irigare, sisteme si accesorii pentru irigatii, sisteme de aspersie si micoaspersie, instalatii de picurare sau pompe pentru puturi cea mai bună soluție vine din partea Regal Frm Andrei SRL, o companie care are experință atât în calitate de producător agricol, cât și competență în calitate de furnizor de produse pentru sere, solarii și culturi agricole. De la acestă firmă puteți cumpăra tot ce aveți nevoie pentru a garanta calitatea și rentabilitatea unei recolte.

Fiecare seră are nevoie de sisteme irigare și o instalatie de picurare de la RegalFermierul.ro

   Sisteme irigare și o instalatie de picurare – pentru fiecare plantă care este cultivată într-o seră. Plantele cultivate în seră, și orice plantă, de altfel, nu pot supraviețui fără o anumită formă de sisteme irigare. Deși există diferite tipuri de sisteme irigare pentru seră disponibile – inclusiv sisteme de aspersoare și sisteme de subterană – vă recomandăm sisteme irigare și o instalatie de picurare datorită eficienței și preciziei sale de la RegalFermierul.ro.
  Să aruncăm o privire mai atentă la modul în care funcționează aceste sisteme irigare și o instalatie de picurare și la ce ne informează strategia de irigare a culturilor din fiecare seră, pentru a produse legume sănătoase! Irigarea este un proces agricol care aplică apă culturilor la intervale și cantități optime. Când plantele sunt irigate cu apă, li se oferă elementele esențiale pentru ca procesul de fotosinteză să aibă loc. Fotosinteza este un proces prin care plantele își creează propria hrană.

  Pentru ca o plantă să finalizeze procesul de fotosinteză, are nevoie de o combinație de diferiți factori, inclusiv lumină, dioxid de carbon și apă de la instalatie de picurare. Când aceste elemente pătrund într-o plantă, lumina va activa reacții în structurile din interiorul celulei plantei numite cloroplaste, iar rezultatul va fi energia pentru plantă sub formă de glucoză. În acest moment, oxigenul va fi de asemenea eliberat în atmosferă pentru ca noi să respirăm!
  Apa din sisteme irigare este o parte esențială a procesului de fotosinteză. Acesta este motivul pentru care este atât de important ca o operațiune cu seră să stabilească o strategie puternică de irigare printr-o instalatie de picurare care să livreze prin sisteme irigare cantitatea optimă de apă culturii sale la momentele. O seră este un loc închis care este folosit pentru producția de culturi protejându-le de temperatură excesivă și alți factori de mediu.

Orice sisteme irigare și orice instalatie de picurare are nevoie de o montare adecvată

   Sisteme irigare – pentru sere și solarii care dau culturi optime fiecărui fermier. De obicei orice seră este echipată cu un sistem exterior translucid din sticla sau plastic, permițând un control mai amănunțit al culturii in cauza și favorizând creșterea optimă a acesteia. Acest lucru previne transportul căldurii acumulate către exterior și obstrucționează emisia unora dintre radiațiile infraroșii. Efectul este de a acumula căldură și de a crește temperatura incintei, iar aceste sisteme irigare sunt gândite pentru a da plantei cantitatea necesară de apă.
  Irigarea prin picurare folosind o instalatie de picurare este irigarea administrată unei culturi prin tehnologia picurătorului de la sisteme irigare, care au în componență furtune si accesorii pentru irigat. Fiecare plantă primește propriul tub de picurare de la instalatie de picurare, care este de obicei plasat în colțul din spate al blocului de substrat în care stau plantele noastre.

  De asemenea, este important să vă asigurați că picurătorul de la sisteme irigare nu este împins prea adânc în bloc - acest lucru facilitează accesul rădăcinilor plantei la apa nutritivă. Irigarea prin instalatie de picurare este o modalitate eficientă de irigare a culturilor de seră – amplasarea tuburilor noastre de picurare facilitează cultivatorilor noștri să livreze volume precise de apă nutritivă direct către sistemele radiculare ale plantelor noastre.
  Procesul de irigare printr-o instalatie de picurare folosește furtune si accesorii pentru irigat un sistem de tuburi de picurare cu presiune compensată care eliberează un anumit volum de apă odată ce este aplicată x cantitate de presiune a apei pe supapa de eliberare a picuratorului. Acest lucru permite ca apa și nutrienții să fie distribuite uniform în întreaga noastră cultură. Cu o eficiență și o precizie mai mare decât alte sisteme irigare, avem sute de mii de plante de irigat în fiecare zi!

O instalatie de picurare are nevoie furtune si accesorii pentru irigat de calitate

   Instalatie de picurare – un accesoriu necesar oricărei sere, pentru a avea plante hrănite cu nutrienții necesari creșterii și dezvoltării optime, dar și udate la timp, astfel încât creșterea să fie mult mai rapidă. O instalatie de picurare ideală pentru o cultură de seră este influențat de diverși factori, inclusiv de tipul de seră. Nevoile de irigare folosind o instalatie de picurare variază în funcție de suprafața și înălțimea serei, tipul de sol - un sol nisipos este mai greu de izolat decât un sol argilos.
  Lucrarea solului - cu pregătirea solului se poate îmbunătăți structura și capacitatea solului îmbunătățită, climă - în funcție de zonă sau anotimp, mai mult sau mai puțină căldură va pătrunde în seră și aveți nevoie de furtune si accesorii pentru irigat, deși există sisteme de control care reglează temperaturile din interior. Tipul culturii și starea de dezvoltare vor avea nevoie de unele cerințe de apă.

  Comportamentul apei în sol - în funcție de tipul de instalatie de picurare folosit și de orice tip de furtune si accesorii pentru irigat. La irigarea de sus, apa tinde să se deplaseze în jos, în timp ce în irigarea printr-o instalatie de picurare completă, cu furtune si accesorii pentru irigat apa se deplaseze mai mult pe orizontală. O instalatie de picurare este folosit pentru a furniza plantei cantitatea exactă de apă de care are nevoie. La o instalatie de picurare exista doua alternative: picurător integrat în țeavă și picurător perforat sau picurător buton.
  Cea mai comună opțiune în irigarea serelor este conducta cu picurător turbulent integrat, cu furtune si accesorii pentru irigat. Principalul avantaj al acestei instalatii de picurare este că economisește apă și substanțe nutritive, prin furnizarea acestora pentru creșterea optimă și, în plus, menține un nivel constant de umiditate în sol fără a provoca bălți sau uscăciune.

Folosind furtune si accesorii pentru irigat și hidrofoare adecvate, aveți un control al umidității

   Furtune si accesorii pentru irigat și hidrofoare pentru irigarea automată prin picurare, care este un instrument valoros pentru controlul precis al umidității solului în producția de legume de seră foarte specializată. Automatizarea totală a irigării prin picurare, folosind furtune si accesorii pentru irigat și hidrofoare oferă o metodă simplă și precisă pentru detectarea umidității solului și aplicarea apei. Economiile de timp de management și eliminarea erorilor umane în estimarea și ajustarea nivelurilor disponibile de umiditate a solului permit cultivatorilor calificați să maximizeze profiturile nete.
  Umiditatea disponibilă a solului este un factor limitator important în creștere și productivitate, iar hidrofoarele permit un debit bun de apă. Cultivatorii de legume estimează disponibilitatea umidității solului în funcție de aspectul plantei și al solului. O ușoară ofilire a frunzelor terminale suculente indică stresul hidric la plante, dar folosind furtune si accesorii pentru irigat și hidrofoare fermierii vor elimina stresul udării la timp.

  Deficiența de apă poate fi dăunătoare plantelor înainte să apară ofilirea vizibilă. Rata de creștere încetinită, fructele cu greutate mai ușoară și, la roșii, putregaiul final al florii urmează adesea ușoare deficiențe de apă. Înlocuirea metodelor tradiționale de estimare a umidității disponibile a solului cu o metodă mai precisă, cum este o instalatie de picurare este necesară pentru a menține nivelurile optime de umiditate a solului.
  Metodele convenționale de irigare udă de obicei plantele - frunzele și tulpinile inferioare. Întreaga suprafață a solului este saturată și adesea rămâne umedă mult timp după terminarea irigației. Folosind furtune si accesorii pentru irigat și hidrofoare fiecare plantă primește cantitatea optimă de apă cu sisteme irigare și o instalatie de picurare de la RegalFermierul.ro.

sisteme irigare
furtune si accesorii pentru irigat
hidrofoare
instalatie de picurare
whatsapp