Bine ati venit in magazinul Regal Fermierul
Produse
X
MAGNUM Capcana Furnici

MAGNUM Capcana Furnici

Cod produs: ch-234
Disponibilitate:
4-5 Zile
0 recenzii(scrie una)
Cantitate

Capcana Magnum gel furnici – este un insecticide sub forma de momeala, contra furnicilor tropicale si de gradina (Monomorium pharaonis, Linepithema humile si Lasius neiger ), care se poate utiliza atat in interiorul cladirilor cat si in exteriorul lor. Poate fi aplicat cu ajtorul cartuselor/seringilor pentu a controla cele trei specii de furnici.

Instructiuni de utilizare : Dupa o verificare temeinica pentru a stabili nivelul de infestare ( ridicat sau scazut ), asezati capcanele acolo unde au fost detectate furnicile.

Cititi intodeaua eticheta sau brosura produsului inainte de utilizare si respectati toate instructiunile puse la dispozitie. Inainte de tratare, eliminati orice sursa naturala de hrana ( reziduri, resturi de mancare, etc.) din zona infestata petru a favoriza ingerarea gelului. Aplicati MAGNUM GEL FURNICI in zonele care sunt prezente furnicile, in apropierea traseelor acestora sau in gauri si adancituri.

In exterior ( terase, curti sau gradini),  aplicati Magnum Gel Furnici in locurile unde este cel mai probabil sa intalniti furnici: strasini, cornise, zone de cabluri sau tevi care intra in structura cladirii, etc.

Instructiuni special de utilizare :

Cand utilizati in exterior, trbuie sa evitati locurile expuse la lumina directa  a soarelui sau la ploaie.

1.     Deschideti capcana : taiati capatul capcanei pe linia punctate deja existenta, pe unde vor trece furnicile

2.     Activati capcana, apasand complet capsula pana ce gelul a a ajuns in intregime in conpartimentul central al capcanei

3.     Asezati capcana in locurile recomandate.

Doza :  0,4 – 0,9g/m2, in functie de gradul de infestare, impartita in mai multe capcane pentru o eficieta mai mare. De exempu asezati 2 – 4 statii cu 5 grame de momeala din 22 m2 in 22 m2.

Frecventa aplicarii: dupa 7 zile, verificati punctele de aplicare si asezati o statie nouacu momeala ( capcana), daca momeala a fost consumata, infestarea nu a disparut.

1. Evaluează produsul


2. Adauga opinia

livrare
CONSULTANTA GRATUITA
Pentru ca fiecare client este diferit si are nevoi diferite, oferim consultanta de specialitate.
suport
DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE
Pentru majoritatea produselor iti putem oferi serviciul de deschidere a coletului la livrare.
retur
DREPT DE RETUR IN 14 ZILE
Aveti posibilitatea de a returna produsele in 14 zile de la achizitie. Politica de retur
rate
METODE DE PLATA DIVERSE
Alege cea mai convenabila metoda de plata. Poti achita ramburs sau online cu card bancar
whatsapp