Oxid de Calciu + Azot - Absorbție Rapidă - MAXICAL N PLUS
Produsul poate fi ridicat din EasyBox
INGRASAMANT MAXICAL N-PLUS - SE APLICA PRIN FERTIRIGARE SI ESTE O SOLUȚIE DE CALCIU COMPLEXAT, CU BOR .
CARACTERISTICI PRINCIPALE
MAXICAL N-PLUS este un îngrașamânt avansat tehnologic bogat în calciu, însasi de alți nutrienti care favorizeaza asimilarea și transportul acestora catre punctele active de creștere.
MAXICAL N-PLUS ofera calciu eficient plantei în timpul etapelor de înradacinare, încolțire, înflorire și fructificare. Contribuie la un echilibru hormonal adecvat, favorizeaza dezvoltarea generativa si îmbunatațește creșterea radiculara si laterala, controlând creșterea apicala in exces.
Efectele sale sunt rapide și prelungite. Acest lucru este deosebit de important în solurile în care exista deficiențe de calciu sau în culturile cu cerere mare.
In soluri saline sau in cazurile de folosire a apei de irigații cu conținut ridicat de sare, MAXICAL N-PLUS are și rolul de a înlocui sodiul din bulbul umed, favorizând absorbția altor nutrienți si obținând o mai mare dezvoltare a radacinilor.
COMPOZIȚIE
Azot total (N) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 9,5 % g/g
Oxid de calciu (CaO) solubil în apa - - - - - - - - 12,5 % g/g
Oxid de calciu (CaO) complexat prin LS - - - - - 12,5 % g/g
Bor (B) solubil în apa - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,2 % g/g
Domeniul de stabilitate a fraciei complexate: pH 3-9.
PROPRIETAȚI FIZICO-CHIMICE.
Solubilitate deplina
Densitate: 1,4 g/cc
pH: 4
RECOMANDARI DE UTILIZARE SI DOZARE.
• Culturi de legume (roșii, ardei, castraveți, dovlecei, pepene galben, pepene verde, fasole, salata verde, broccoli, vinete, cartofi etc.) si tufe fructifere (zmeura, afine, mure, etc.): 4-8 l/ha/ irigare prin fertirigare.
• Pomi fructiferi lemnoși (citrice, avocado, kaki, migdal, piersic, cireș, mar și par, maslin, vița de vie etc.): 5-10 l/ha/irigare în fertirigare.
Repetați tratamentul la radacina la fiecare 7-10 zile în etape de solicitare mai mare. Se poate aplica si prin pulverizare foliara în doza de 0,5-1 l/hl.
GREUTATE NETA: 1,4 kg – aprox. 1 L
