Bine ati venit in magazinul Regal Fermierul
Produse
X

Optimizează Irigarea cu Instalațiile Noastre de Picurare

Sortează:

Afișare:

67.99 Lei
90.00 Lei
82.99 Lei
99.00 Lei
314.99 Lei
700.00 Lei
142.99 Lei
179.00 Lei
174.99 Lei
219.00 Lei

Instalatie picurare premium – cum sa ai parte de aceasta cu ajutorul specialistilor RegalFermierul.ro

  Instalatie picurare si irigare – utilitate si eficienta marca Regal Fermierul
  O instalatie irigare este detinuta de orice agricultor care se respecta, deoarece doar cu ajutorul acesteia poate sa ofere recoltelor personale toata apa de care acestea au nevoie, pentru a se putea dezvolta si pentru a creste in mod corespunzator. Ce este irigatia si de cand este acest sistem folosit in agricultura?   Irigatia reprezinta ansamblul de lucrari prin care se aduce si se distribuie artificial apa pe un teren cu vegetatie, pentru a ajuta la sporirea recoltelor agricole, atunci cand in zona respectiva nu exista o sursa naturala de apa (cu toate ca folosinta acesteia nu se limiteaza doar la recolte agricole). Irigatia este principala si cea mai importanta masura de a combate efectele secetei asupra platelor cultivate, care de cele mai multe ori pot duce la pierderi uriase si chiar la compromiterea totala a recoltelor.

  Uneori, este folosita si in combinatie cu drenajul, pentru ameliorarea de soluri salinizate sau pentru evitarea salinizarii solurilor irigate si / sau desecate. O instalatie irigare nu reprezinta un moft, ci o necesitate (in special pentru agricultorii care practica meseria aleasa la scara larga). Noi va propunem cea mai variata gama de produse si accesorii pentru irigatii, de pe piata autohtona.

Accesorii instalatie picurare si irigatii, unde le gasim pe cele mai bune?

  Accesorii irigatii – cu gama aceasta de produse, irigatia se realizeaza simplu, rapid si eficient. De asemenea, realizarea irigatiei presupune ajutorul unui sistem de masuri economic, organizatorice, tehnice si agrotehnice.
  Prin acest proces de irigatie se creeaza conditii prielnice pentru cresterea si dezvoltarea plantelor, fapt care asigura recolte mult mai bune si stabile, independente de cantitatea de precipitatii atmosferice (care in unele cazuri pot lipsi cu desavarsire, pe perioade foarte mari de timp).
  Irigatia se poate face in mod periodic (la anumite termene stabilite) sau o singura data (prin submersiune, cu apele provenite din urma topirii zapezilor, prin inundare, cand apa acopera suprafata irigabila numai in perioada de revarsare). Ca surse viabile de apa pentru irigatii pot fi folosite raurile, lacurile, apele subterane si alte surse de apa naturale. Apa este adusa pe teritoriul care urmeaza a fi irigat cu ajutorul unui sistem de irigatie, care trebuie intretinut.

  Foarte multe magazine de profil va ofera accesorii irigatii, dar recomandat este sa apelati doar la specialisti, care va pot oferi accesorii premium, de cea mai buna calitate. Regal Fermierul vine in intampinarea voastra cu cele mai calitative accesorii pentru realizarea eficienta a sistemelor de irigatii.
  De ce sunt atat de utile aceste sisteme? In prezent, exista informatii din istoria irigatiilor de-a lungul timpului care vin sa ne aduca la cunostinta si eficacitatea acestora. Irigatiile au luat fiinta in urma necesitatii asigurarii de apa, in conditii de seceta. Pe suprafete mari sau aplicate unor arii ceva mai restranse, irigatiile reprezinta solutia cea mai eficienta a unor culturi normale, daca apa rezultata din precipitatiile din sol nu este suficienta. Primele sisteme de irigatii au aparut in Egipt si Mesopotamia (in anii 6000 i.Hr.) pentru recoltele de cereale.

  Pentru realizarea acestora erau construite diguri de piatra sau din nuiele, care alimentau micile bazine raspandite pe suprafata de pamant pe care cresteau recoltele. Daca terenul era mai inalt, apa se scotea din Nil cu ajutorul unor galeti suspendate de o parghie, la capatul careia se afla o contragreutate. Cu timpul, au urmat sistemele de colectare a apei din panza freatica.
  Prin anii 800 i.Hr., persii au fost cei care au pus la punct metode de irigat care mai sunt folosite si astazi in zone din Asia si centrul sau nordul Africii. Pentru mersul lor eficient, erau folosite fantani verticale si tunele inclinate in pamant pentru a colecta apa din panza freatica. In secolul XX, a aparut si pomparea apei. Acest lucru a fost posibil datorita aparitiei motoarelor diesel si electrice, care au facut posibila pomparea apei.

  Cu toate astea, sursele de apa se goleau mult mai repede decat se alimentau, fapt ce ridica probleme precum scaderea calitatii apei sau uscarea excesiva a pamantului. In prezent, cele mai mari zone in care inca se folosesc irigatiile sunt in nordul Indiei si Pakistan, pe raurile Gange si Indus, in China, pe raurile Hai He, Huang He si Yangtze si in continuare se folosesc aceste sisteme de irigatii in Egipt si Sudan, pe Nil.   Intre anii 1950 si 1990, in Romania s-a dezvoltat un sistem national de irigatii ce acoperea peste 3 milioane de hectare, sistem ce plasa Romania in primele tari din Europa, in ceea ce priveste sistemele de irigatii. In acea perioada de glorie pentru tara noastra, dintre tarile europene ne depaseau doar Spania cu 3,39 milioane de hectare amenajate pentru irigat si Italia, care avea si ea in jur de 3,14 milioane de hectare.

  Dupa 1990, amenajarile pentru irigatii au stagnat din motive financiare in principal, iar in prezent, din pacate, au fost distruse complet (fie din interese personale si din neglijenta, fie din nepasare), iar agricultorii privati au fost nevoiti sa isi construiassca, pe costuri personale, propriile sisteme care sa le asigure recoltelor apa). Cu siguranta, daca acest sistem de irigatii s-ar fi pastrat si in ziua de azi, agricultura Romaniei ar fi cunoscut cea mai stralucitoare perioada de glorie, lucru care ar fi contribuit substantial si la economia tarii.

Instalatie picurare - recomandare marca RegalFermierul.ro, realizata cu accesoriile din gama proprie de produse!

  O instalatie picurare marca Regal Fermierul, realizata cu accesoriile din gama proprie, este tot ce va trebuie pentru a obtine recolte bogate si viguroase. Varietatea de modele de sisteme de irigatii poate fi coplesitoare, fapt care poate induce in eroare orice (viitor) cumparator.
  In cazul in care nu stiti ce sistem sa folositi, Regal Fermierul vine in ajutorul vostru cu cele mai bune sfaturi si pareri (oferite de specialisti) si va recomanda o instalatie picurare din gama proprie de produse, disponibila pe site. O astfel de instalatie presupune urmatoarele elemente: o sursa (sau mai multe) de irigare, o statie de pompare, conducta de presiune, nodul de administrare a ingrasamintelor in reteaua de irigare, unitatea de filtrare a apei, robinetele de inchidere si valvele de control, conducta magistrala, tevile de distributie, conducta sectoriala, conductele de irigare.

  Produsele disponibile pe site-ul lor vin direct de la producatori, fapt care le garanteaza calitatea, dar si preturile extrem de accesibile cu care vin la pachet din fabrica.
Atat conductele de plastic, cat si sistemul in totalitate, pot fi functionale pentru o perioada foarte mare de timp, insa doar cu conditia respectarii regulilor de exploatare si deservire tehnica periodica a acestora. Unul din elementele principale de care depinde longevitatea si eficienta sistemului, il reprezinta statia de filtrare. Intretinerea optima a acestei statii va poate asigura rezervele de apa de care aveti nevoie pentru recolte, pentru cat mai mult timp posibil. Optati pentru sistemele de irigatii oferite de Regal Fermierul si va veti bucura de o investitie facuta in mod eficient, cu rezultate vizibile pe termen foarte lung!

  Exista foarte multe magazine de profil care va ofera o gama variata de sisteme de irigare, iar printre ele este si magazinul nostru, care este o companie tanara formata din cei mai buni specialist in domeniu, care va ofera produse si accesorii pentru solarii, gradini si ferme. Pe magazinul online veti gasi o gama larga de produse facute pentru a va ajuta sa va realizati propria sera de legume. Produsele lor sunt ideale atat pentru ingrijirea plantelor, cat si pentru dezvoltarea si intretinerea recoltelor.

Banda picurare sau instalatie de picurare tip tub?

  Banda picurare sau instalatie de picurare tip tub? Chiar si accesoriile pentru un sistem de irigare prin picurare pot fi foarte diverse. Cele mai des intalnite sunt cele de tip tub sau cele de tip banda picurare. Chiar daca la o prima vedere, acestea pot parea similare, exista o diferenta intre ele cu ajutorul careia se pot diferentia mai usor.
  Prin urmare, cele tip tub se prezinta sub forma unui furtun cilindric, in timp ce banda pentru picurare este o banda de irigatie cu picurator plat (duza), ce dispune de sisteme de autocuratare prin emiterea de turbulente, care reduce acumularea de sedimente in interiorul labrintului chiar si la presiuni de exercitiu scazute (se monteza cu duzele in partea superioara).

  Ambele tipuri sunt la fel de eficiente, deoarece scopul lor principal il reprezinta asigurarea cantitatii de apa necesara recoltelor pentru crestere si dezvoltare, iar alegerea acestora tine cont doar de buget, de necesitatile particulare ale fiecarui tip de recolta sau strict de preferintele personale.
  Ati pornit pe drumul agriculturii, dar nu stiti de unde sa incepeti pregatirile? Atunci nu va sfiiti sa apelati la sfaturile si parerile oferite de catre specialistii Regal Fermierul. Suntem o echipa formata chiar din oameni care vin din randul legumicultorilor, oameni care stiu ce este mai bine pentru fiecare client in parte, astfel incat intretinerea si ingrijirea recoltelor sa fie floare la ureche. Domeniul agricol este unul intr-o continua schimbare si dezvoltare, iar cosumatorii, an de an, au alte preferinte, iar noi, impreuna cu partenerii aferenti, suntem la curent cu cererile acestora.

  Faptul ca provenim din randul legumicultorilor, ajuta clientii sa inteleaga mai bine nevoile propriilor recolte. De aseemenea, venim in intampinarea lor cu produse diverse cu o calitate superioara si, cel mai important, la preturi accesibile si corecte, precum si consultanta de specialitate care sa ne ajute clientii in organizarea si alegerea celor mai bune solutii pentru a produce legume, intr-un mod productiv si competitiv.
  Regal Fermierul este magazinul care ofera una din cele mai mari diversitati de produse pentru protectia plantelor, pentru a avea astfel solutie la orice problema, in orice colt al tarii. De asemenea, este ajutorul de nadejde in lupta cu daunatorii din solarii, este cel care recomanda utilajele de care aveti nevoie pentru a sustine si intretine recolta, este consultantul vostru personal atunci cand va trebuie suport, este cel care rapid si fara costuri spune ce si cum sa faceti ca sa aveti gradina mult visata.

  Cand vine vorba de produse sau accesorii agricole, Regal Fermierul nu este singurul magazin de profil de pe piata, dar bazat pe feedback-ul pozitiv al sutelor de clienti multumiti, cu siguranta se afla printre cei mai buni si ofera o serie de avantaje greu de refuzat. Optati pentru ei si veti constata diferentele in cel mai scurt timp posibil, pentru ca ofera:
  - Gama completa de produse si accesorii pentru agricultura, ce ofera mereu produse disponibile pe stoc, direct de la producator;
  - Experienta in domeniul agriculturii (echipa lor esste formata doar de oameni proveniti din randul legumicultorilor, care stiu ce presupune aceasta activitate);
  - Majoritatea produselor sunt pe stoc in depozitele si magazinele lor fizice;
  - Aveti parte de promptitudine, seriozitate si produse de calitate premium;

  - Regal Fermierul crede in produsele de calitate si de aceea lucreaza doar cu producatori consacrati, cu distribuitori nationali autorizati de producatorii internationali, cu istoric in folosirea produselor pe teritoriul Romaniei;
  - Incearca, de fiecare data, sa ofere cele mai bune preturi, insa daca cumva nu vor reusi, este suficient sa le semnalezi unde ai vazut produsul mai ieftin si ei vor face tot ce tine de ei sa ofere cel putin acelasi pret;
  - Ofera regulat oferte speciale, astfel incat sa achizitionati ceea ce va trebuie la preturi promotionale, mult reduse;
  - Ofera livrare rapida prin curier rapid, dar si retur al produselor (produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent);
  - Aveti parte si de doua numere telefonice pentru suport si informatii, disponibile pe site, astfel incat sa aveti parte rapid de ajutorul de care aveti nevoie.

instalatie picurare
instalatie irigare
whatsapp