Bine ati venit in magazinul Regal Fermierul
Produse
X
CONSULTANTA GRATUITA
Pentru ca fiecare client este diferit si are nevoi diferite, oferim consultanta de specialitate pentru a gasi solutia potrivita
DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE
Pentru majoritatea produselor iti putem oferi serviciul de deschidere a coletului inainte de a achita.
DREPT DE RETUR IN 14 ZILE
Aveti posibilitatea de a returna produsele in 14 zile de la achizitie. Consulta aici politica de retur
METODE DE PLATA DIVERSE
Alege cea mai convenabila metoda de plata pentru tine. Poti achita ramburs la curier sau online cu card bancar
livrare
CONSULTANTA GRATUITA
Pentru ca fiecare client este diferit si are nevoi diferite, oferim consultanta de specialitate.
suport
DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE
Pentru majoritatea produselor iti putem oferi serviciul de deschidere a coletului la livrare.
retur
DREPT DE RETUR IN 14 ZILE
Aveti posibilitatea de a returna produsele in 14 zile de la achizitie. Politica de retur
rate
METODE DE PLATA DIVERSE
Alege cea mai convenabila metoda de plata. Poti achita ramburs sau online cu card bancar
Promotii Sezon 2024
99.00 Lei
297.00 Lei
219.00 Lei
299.00 Lei
549.00 Lei
880.00 Lei
214.00 Lei
389.00 Lei
349.00 Lei
450.00 Lei
1,999.00 Lei
2,900.00 Lei

Gama completa de echipamente si produse pentru sere si solarii legume

   Folie solar oferită de RegalFermierul.ro vine în ajutorul fermierilor care își doresc să construiască solarii mai performante, cu o durată de exploatare mai mare. Cu o istorie impresionantă – solariile au fost utilizate încă din timpul imperiului Roman – acestea au evoluat spectaculos în a doua jumătate a secolului IXX, odată cu accesul pe scară largă la sticlă și metal. Sub această formă a existat o explozie de „green house” în Imperiul Britanic, idea fiind apoi exportată în Statele Unite și în întreaga lume.
  A urmat apoi un moment de cotitură ce a permis înlocuirea sticlei din componența solariilor cu un nou material, mai ieftin și mai versatil. În 1898, în timpul unui experiment, un chimist german a descoperit accidental un nou material, alb și ceros, devenind fără să știe părintele polietilenei. Doar în 1933, alți cercetători, de aceasta dată britanici, au realizat prima sinteză industrială a polietilenei, cum altfel decât întâmplător!

  În scurt timp oamenii de știință au descoperit proprietățile remarcabile ale acestui material, dar producția a trebuit sistată, al doilea război mondial își intrase în drepturi. Oprirea producției nu a însemnat însă și stoparea cercetării, astfel că după război, Statele Unite au început producția comercială la scară largă a acestui nou material ce și-a găsit rapid aplicabilitate în toate industriile.
  Iar cercetarea continuă a inginerilor chimiști a îmbunătățit caracteristicile termice, mecanice și optice, astfel că astăzi este folosit pe scară largă și în agricultură, cu precădere în acoperirea solariilor. Da, toată povestea de mai sus este de fapt despre nașterea a ceea ce astăzi numim popular folie solar și considerăm că este un material la îndemâna oricui! Datorită dezvoltării excepționale a cercetării, tehnologiei și capacităților de producție, astăzi avem în întreaga lume o suprafața de aproape 40.000km2 acoperiți de solarii iar aproximativ 10% din această suprafață se găsește în Olanda!

Pentru profesioniștii din agricultură oferim o folie solar profesională!

   Folie solar oferită de RegalFermierul.ro este suma anilor de cercetare a inginerilor chimiști despre care am povestit mai sus. Dezvoltată astfel încât să elimine problemele ce confruntau în trecutul apropiat fermierii ce exploatează solarii, această folie solar este alegerea perfectă ce vă permite să vă concentrați pe activitățile agricole specifice în interiorul solarului, rezolvând neplăcerile cauzate de fenomenele fizico - chimice apărute în mod tradițional. Cu o grosime de 150μ și fabricată în 8 straturi prin coextrudare, este o folie multiaditivată de o calitate excepțională.
  Cu o rezistență mecanică remarcabilă, rezistentă la radiația soarelui și la stropirile cu sulf, împiedică formarea condensului în interiorul solarului, fiind tratată antivirus contribuie la îndepărtarea dăunătorilor. Durata de viață a acestei folii solar poate ajunge până la 8 ani, fiind garantată de producător pentru 36 de luni. Funcție de comanda clientului oferim acest tip de folie la lățimi cuprinse între 2.2m și 14m.

  Evidențiem în continuare alte avantaje oferite de o folie solar Perita: fiind tratată în mod special, aceasta va împiedica formarea picăturilor de apă la interior; de asemenea, fenomenul de formare a ceții a fost rezolvat tot prin tratarea suplimentară, la fel ca echilibrarea nivelului de radiații ultra violete care intră în solar. Un alt beneficiu important este tratarea anti-praf a foliei, prevenirea depunerii acestuia înlesnind printre altele și alunecarea mai ușoară a zăpezii pe timp de iarnă.
  Aditivii IR ajută la conservarea căldurii acumulate în timpul zilei iar fotosinteza activă este asigurată de transparența foliei ce asigură accesul luminii uniform. Aditivii etil-vinil-acetat conferă foliei solar o rezistență mecanică și elasticitate sporite, aceasta traducându-se printr-un răspuns mai bun la fenomenele de contractare/dilatare, la acțiunea grindinei, a încărcărilor date de zăpadă sau a vântului. Este limpede că folosirea clipsurilor și a benzii de ancorare va mării durata de viață a foliei!

Echilibrează temperatura din solar cu plasa umbrire de la RegalFermierul.ro!

   Plasa umbrire este un element esențial în sezonul cald pentru sere și solarii, dar poate fi folosită și la câmp, atunci când considerăm că legumele cultivate au nevoie de o protecție suplimentară. Lumina foarte puternică, la fel și căldura, pot altera calitatea fructelor și legumelor cultivate, astfel că folosirea unei plase umbrire devine esențială. Scăderea temperaturii la interior și diminuarea cantității razelor solare vor avea ca efect o recoltă bogată și sănătoasă, cu efecte economice benefice pentru agricultor.
  Pentru a beneficia mult timp de plasa umbrire, aceasta a fost tratată cu protecție ultra-violetă împotriva razelor de soare. Cu o rezistență sporită și la vânt, poate fi folosită și în grădină pentru protejarea plantelor expuse soarelui puternic. RegalFermierul.ro a ales să includă în oferta sa plasa umbrire cu 40% grad de protecție, aceasta fiind foarte bine tolerată de majoritatea plantelor. Cu lățimi cuprinse între 1 și 10m putem satisface toate nevoile!

  Plantele pe care le cultivăm au nevoie de soare, este un fapt incontestabil, dar știm de asemenea că temperaturile mai mari de 25oC le provoacă stres iar indicele de creștere al plantelor nu mai funcționează după depășirea acestei temperaturi. O plasa umbrire amplasata corespunzător va ajuta recolta din seră, de pe câmp sau din grădina dumneavoastră, reducând stresul generat de căldură asupra plantelor. Iar dacă grădina ta este în plin oare, gazonul va avea de suferit în timpul zilelor caniculare de vară.
  O plasă de umbrire retractabilă îl va ajuta incredibil de mult să treacă cu bine peste șocul amiezii fierbinți. Aruncă acum o privire și alege cea mai potrivită lățime pentru necesitățile tale, beneficiază de avantajele gestionării cantității de lumină și căldura care coboară asupra plantelor din grădina ta iar rezultatele nu vor întârzia să apară! RegalFermierul.ro vine cu o mulțime de soluții practice și ieftine pentru grădina ta.

Oferta de sere legume și sisteme de irigare din portofoliul RegalFermierul.ro, un ajutor pentru agricultori!

   Sere legume au o eficiență economică foarte ridicată, oferind un plus de căldură chiar în sezoanele reci. Favorizând atingerea temperaturilor și a umidității ideale pentru culturile de legume pe tot parcursul anului, acestea au devenit foarte populare în ultimii ani. Create inițial de horticultorii olandezi pentru cultura intensivă a florilor, serele au trecut rapid granița, fiind adoptate pe scară largă pentru producția de legume sau chiar și fructe.
  Ținând cont de nevoile agricultorilor moderni, ce doresc să maximizeze perioada în care pot cultiva legume, RegalFermierul.ro vine astăzi cu o oferta variată de sere legume, capabilă să satisfacă cei mai pretențioși clienți. Structura de susținere pe arce, concepute pentru folie dublă, asigură protecția termică sporită atât în timpul iernii cât și în perioada anotimpurilor calde. Protecția anti condens este asigurată de tratamentul aplicat în prealabil foliei solar iar la cerere echipa noastră poate asigura montajul solarului, pe baza unei oferte separate.

  Sisteme irigare sunt alt domeniu extrem de important atunci când vorbim de o agricultură modernă și performantă. Funcție de particularitățile grădinii, culturii sau spațiilor verzi, putem alegem un anumit tip de sistem irigare. Pentru suprafețele agricole mari vom apela la sisteme irigare prin aspersiune iar pentru o grădină este mult mai potrivit un sistem irigare prin picurare. Înainte de alegerea sistemului de irigare potrivit trebuie să cunoaștem particularitățile plantelor ce vor beneficia de acesta.
  Astăzi specialiștii regalfermierul.ro sunt pregătiți să vă ofere atât accesorii pentru sisteme irigare cât și consilierea necesară alegerii sistemului de irigare potrivit necesităților fiecărui fermier. Dacă exploatăm o sera legume de exemplu, vom avea în mod cert nevoie de un sistem irigare prin picurare. Astfel, absolut fiecare plantă va beneficia de cantitatea optimă de apă exact la rădăcină, fermierul putând gestiona astfel mai bine atât costurile cât și realizarea procesului de fotosinteză, esențial în dezvoltarea plantelor.

Gama completa de echipamente si produse pentru sere si solarii legume

   Folie solar oferită de RegalFermierul.ro vine în ajutorul fermierilor care își doresc să construiască solarii mai performante, cu o durată de exploatare mai mare. Cu o istorie impresionantă – solariile au fost utilizate încă din timpul imperiului Roman – acestea au evoluat spectaculos în a doua jumătate a secolului IXX, odată cu accesul pe scară largă la sticlă și metal. Sub această formă a existat o explozie de „green house” în Imperiul Britanic, idea fiind apoi exportată în Statele Unite și în întreaga lume.
  A urmat apoi un moment de cotitură ce a permis înlocuirea sticlei din componența solariilor cu un nou material, mai ieftin și mai versatil. În 1898, în timpul unui experiment, un chimist german a descoperit accidental un nou material, alb și ceros, devenind fără să știe părintele polietilenei. Doar în 1933, alți cercetători, de aceasta dată britanici, au realizat prima sinteză industrială a polietilenei, cum altfel decât întâmplător!

  În scurt timp oamenii de știință au descoperit proprietățile remarcabile ale acestui material, dar producția a trebuit sistată, al doilea război mondial își intrase în drepturi. Oprirea producției nu a însemnat însă și stoparea cercetării, astfel că după război, Statele Unite au început producția comercială la scară largă a acestui nou material ce și-a găsit rapid aplicabilitate în toate industriile.
  Iar cercetarea continuă a inginerilor chimiști a îmbunătățit caracteristicile termice, mecanice și optice, astfel că astăzi este folosit pe scară largă și în agricultură, cu precădere în acoperirea solariilor. Da, toată povestea de mai sus este de fapt despre nașterea a ceea ce astăzi numim popular folie solar și considerăm că este un material la îndemâna oricui! Datorită dezvoltării excepționale a cercetării, tehnologiei și capacităților de producție, astăzi avem în întreaga lume o suprafața de aproape 40.000km2 acoperiți de solarii iar aproximativ 10% din această suprafață se găsește în Olanda!

Pentru profesioniștii din agricultură oferim o folie solar profesională!

   Folie solar oferită de RegalFermierul.ro este suma anilor de cercetare a inginerilor chimiști despre care am povestit mai sus. Dezvoltată astfel încât să elimine problemele ce confruntau în trecutul apropiat fermierii ce exploatează solarii, această folie solar este alegerea perfectă ce vă permite să vă concentrați pe activitățile agricole specifice în interiorul solarului, rezolvând neplăcerile cauzate de fenomenele fizico - chimice apărute în mod tradițional. Cu o grosime de 150μ și fabricată în 8 straturi prin coextrudare, este o folie multiaditivată de o calitate excepțională.
  Cu o rezistență mecanică remarcabilă, rezistentă la radiația soarelui și la stropirile cu sulf, împiedică formarea condensului în interiorul solarului, fiind tratată antivirus contribuie la îndepărtarea dăunătorilor. Durata de viață a acestei folii solar poate ajunge până la 8 ani, fiind garantată de producător pentru 36 de luni. Funcție de comanda clientului oferim acest tip de folie la lățimi cuprinse între 2.2m și 14m.

  Evidențiem în continuare alte avantaje oferite de o folie solar Perita: fiind tratată în mod special, aceasta va împiedica formarea picăturilor de apă la interior; de asemenea, fenomenul de formare a ceții a fost rezolvat tot prin tratarea suplimentară, la fel ca echilibrarea nivelului de radiații ultra violete care intră în solar. Un alt beneficiu important este tratarea anti-praf a foliei, prevenirea depunerii acestuia înlesnind printre altele și alunecarea mai ușoară a zăpezii pe timp de iarnă.
  Aditivii IR ajută la conservarea căldurii acumulate în timpul zilei iar fotosinteza activă este asigurată de transparența foliei ce asigură accesul luminii uniform. Aditivii etil-vinil-acetat conferă foliei solar o rezistență mecanică și elasticitate sporite, aceasta traducându-se printr-un răspuns mai bun la fenomenele de contractare/dilatare, la acțiunea grindinei, a încărcărilor date de zăpadă sau a vântului. Este limpede că folosirea clipsurilor și a benzii de ancorare va mării durata de viață a foliei!

Echilibrează temperatura din solar cu plasa umbrire de la RegalFermierul.ro!

   Plasa umbrire este un element esențial în sezonul cald pentru sere și solarii, dar poate fi folosită și la câmp, atunci când considerăm că legumele cultivate au nevoie de o protecție suplimentară. Lumina foarte puternică, la fel și căldura, pot altera calitatea fructelor și legumelor cultivate, astfel că folosirea unei plase umbrire devine esențială. Scăderea temperaturii la interior și diminuarea cantității razelor solare vor avea ca efect o recoltă bogată și sănătoasă, cu efecte economice benefice pentru agricultor.
  Pentru a beneficia mult timp de plasa umbrire, aceasta a fost tratată cu protecție ultra-violetă împotriva razelor de soare. Cu o rezistență sporită și la vânt, poate fi folosită și în grădină pentru protejarea plantelor expuse soarelui puternic. RegalFermierul.ro a ales să includă în oferta sa plasa umbrire cu 40% grad de protecție, aceasta fiind foarte bine tolerată de majoritatea plantelor. Cu lățimi cuprinse între 1 și 10m putem satisface toate nevoile!

  Plantele pe care le cultivăm au nevoie de soare, este un fapt incontestabil, dar știm de asemenea că temperaturile mai mari de 25oC le provoacă stres iar indicele de creștere al plantelor nu mai funcționează după depășirea acestei temperaturi. O plasa umbrire amplasata corespunzător va ajuta recolta din seră, de pe câmp sau din grădina dumneavoastră, reducând stresul generat de căldură asupra plantelor. Iar dacă grădina ta este în plin oare, gazonul va avea de suferit în timpul zilelor caniculare de vară.
  O plasă de umbrire retractabilă îl va ajuta incredibil de mult să treacă cu bine peste șocul amiezii fierbinți. Aruncă acum o privire și alege cea mai potrivită lățime pentru necesitățile tale, beneficiază de avantajele gestionării cantității de lumină și căldura care coboară asupra plantelor din grădina ta iar rezultatele nu vor întârzia să apară! RegalFermierul.ro vine cu o mulțime de soluții practice și ieftine pentru grădina ta.

Oferta de sere legume și sisteme de irigare din portofoliul RegalFermierul.ro, un ajutor pentru agricultori!

   Sere legume au o eficiență economică foarte ridicată, oferind un plus de căldură chiar în sezoanele reci. Favorizând atingerea temperaturilor și a umidității ideale pentru culturile de legume pe tot parcursul anului, acestea au devenit foarte populare în ultimii ani. Create inițial de horticultorii olandezi pentru cultura intensivă a florilor, serele au trecut rapid granița, fiind adoptate pe scară largă pentru producția de legume sau chiar și fructe.
  Ținând cont de nevoile agricultorilor moderni, ce doresc să maximizeze perioada în care pot cultiva legume, RegalFermierul.ro vine astăzi cu o oferta variată de sere legume, capabilă să satisfacă cei mai pretențioși clienți. Structura de susținere pe arce, concepute pentru folie dublă, asigură protecția termică sporită atât în timpul iernii cât și în perioada anotimpurilor calde. Protecția anti condens este asigurată de tratamentul aplicat în prealabil foliei solar iar la cerere echipa noastră poate asigura montajul solarului, pe baza unei oferte separate.

  Sisteme irigare sunt alt domeniu extrem de important atunci când vorbim de o agricultură modernă și performantă. Funcție de particularitățile grădinii, culturii sau spațiilor verzi, putem alegem un anumit tip de sistem irigare. Pentru suprafețele agricole mari vom apela la sisteme irigare prin aspersiune iar pentru o grădină este mult mai potrivit un sistem irigare prin picurare. Înainte de alegerea sistemului de irigare potrivit trebuie să cunoaștem particularitățile plantelor ce vor beneficia de acesta.
  Astăzi specialiștii regalfermierul.ro sunt pregătiți să vă ofere atât accesorii pentru sisteme irigare cât și consilierea necesară alegerii sistemului de irigare potrivit necesităților fiecărui fermier. Dacă exploatăm o sera legume de exemplu, vom avea în mod cert nevoie de un sistem irigare prin picurare. Astfel, absolut fiecare plantă va beneficia de cantitatea optimă de apă exact la rădăcină, fermierul putând gestiona astfel mai bine atât costurile cât și realizarea procesului de fotosinteză, esențial în dezvoltarea plantelor.

whatsapp