Bine ati venit in magazinul Regal Fermierul
Produse
X

Folie Microporoasă Antiîngheț pentru Agricultură

Sortează:

Afișare:

Folie Tip Agril si Folie microporoasa tip agril de la 115 Lei

   Folie tip agril pentru plante protejate și o producție sănătoasă în fiecare solar! În calitate de agricultor, doriți să acordați prioritate sănătății culturilor dvs., ceea ce nu este ușor mai ales dacă condițiile de creștere nu sunt ideale. Aceasta este frumusețea utilizării unei sere folosind folie tip agril de la RegalFermierul.ro. Protejează culturile de dăunători, condiții meteorologice dure și alte pericole.
  Solariile învelite cu folie tip agril au devenit din ce în ce mai populare în rândul cultivatorilor, dar întreținerea uneia nu este deloc o sarcină ușoară. Folosirea unei varietăți de instrumente ar trebui să vă ușureze sarcina de grădinărit. Când vine vorba de acoperirea plantelor, nimic nu depășește protecția pe care o oferă o folie tip agril pentru solar. Deci, ce este o folie tip agril pentru solar și la ce avantaje vă puteți aștepta de la acest produs, mai ales în comparație cu foile convenționale pentru seră?

  Să aruncăm o privire asupra numeroaselor beneficii ale utilizării foliei tip agril pentru solar. O folie microporoasa este atât de utilă atunci când vine vorba de menținerea temperaturii ideale a unei sere. Acest lucru este valabil în special pentru o folie tip agril pentru seră realizate din material plastic. Produsul izolează plantele mult mai eficient! În comparație cu foile de sticlă, o folie microporoasa reține mai bine căldura.
  De asemenea, se pierde mai puțină căldură atunci când se utilizează o folie microporoasa spre deosebire de foile de sticlă. În plus, o folie tip agril ar putea suporta temperatura medie mai bine decât unele materiale de folie, astfel încât aceste produse sunt mai puțin probabil să se defecteze sau să se rupă. În cele din urmă, veți economisi mai mulți bani pe izolație folosind o folie tip agril transparentă pentru solar. Toate plantele vor fi protejate.

Folosind o folie tip agril asigurați o mai bună izolare termică

   Folie tip agril – pentru siguranța și protejarea culturilor în fiecare anotimp, pentru a avea fiecare cultură protejată și durabilă. Spre deosebire de unele materiale pentru solarii, o folie tip agril nu sunt doar mai ieftine, ci este și mai durabilă decât foile tradiționale pentru solari. O folie tip agril este flexibilă, niciodată fragile. Materialul din care este realizată o folie microporoasa este rezistent la spargere și mai sigur de utilizat în locuri predispuse la condiții meteorologice extreme, cum ar fi, de exemplu, căldură excesivă, furtunile de grindină etc.
  Această folie microporoasa este, de asemenea, alegerea mai bună dacă, să spunem, solarul tău este situat lângă un teren de fotbal. Nu același lucru se poate spune și despre foile de sticlă, care sunt voluminoase, grele, scumpe și greu de înlocuit. Foliile de sticlă sunt mai delicate decât par. Materialul este casant, astfel încât nu poate rezista la impact.

  Foliile de sticlă nu sunt proiectate pentru condiții meteorologice dure, comparativ cu o folie microporoasa deoarece materialul se poate crăpa la căldură extremă sau la schimbări bruște de vreme. O folie microporoasa este mult mai ușoară decât materialele din sticlă. Acest lucru face ca acest model de folie microporoasa este mult mai ușor de manipulat și de montat. Deoarece o folie tip agril este flexibilă, pot suferi mai multe abuzuri, ceea ce înseamnă că acest produs nu necesită înlocuiri frecvente.
  Înlocuirea unei folii tip agril este, de asemenea, ușoară atâta timp cât aveți dimensiunile corecte. Materialul se poate adapta la orice tip de solar fără a se rupe. În timp ce înlocuirea foilor de sticlă într-o seră va necesita o instalare profesională. Componenta este pur și simplu prea delicată și nu este cel mai bun material de folie pentru a obține dacă vă place să faceți instalarea sau reparația singur.

O folie tip agril solarii este recomandată pentru ușurința de instalare și întreținere

   Folie solarii agril este mult mai simplu de utilizat și manipulat de orice fermier. Nu trebuie să apelați la un profesionist ca în cazul unei sticle. Apoi, cum de altfel știți, cantitatea ideală de lumină solară este esențială pentru supraviețuirea plantelor într-un solar. O folie solarii agril este clară, durabilă și rezistentă. Materialul pentru o folie solarii agril oferă difuzie eficientă a luminii și protecție UV, mai mult decât foile de sticlă standard.
  Foile de sticlă tind să fie mai subțiri decât o folie microporoasa, ceea ce înseamnă că materialul este delicat. Unii cultivatori sunt de acord că o folie solarii agril oferă o protecție mai bună împotriva radiațiilor decât foile de sticlă, deoarece materialul este tratat UV. O folie solarii agril cu efect de seră tratată cu UV are capacitatea de a manipula transmisia anumitor lungimi de undă ale soarelui pentru a spori creșterea plantelor.

  O folie solarii agril reduce costurile de întreținere, în timp ce ușurează încărcătura grădinii. Dacă doriți să construiți o seră ecologică, folosirea unei folii solarii agril vă va fi utilă. O folie solarii agril elimină nevoia de iluminare artificială pentru creșterea plantelor. Acest lucru va economisi enorm consumul de energie electrică! În plus, o folie microporoasa elimină nevoia de a muta plantele în diferite părți ale serei.
  Mutarea plantelor mai sus este o treabă deranjantă, în special pentru cultivatorii cu probleme de mobilitate. Deoarece o folie microporoasa neutralizează razele ultraviolete dăunătoare, plantele nu se vor arde din radiații. Prin urmare, nu este nevoie să mutați plantele în alte locuri când soarele devine prea intens. O folie solarii agril minimizează nevoia de încălzire artificială. Folosind o folie solarii agril de la RegalFermierul.ro îți poți crește randamentul în orice anotimp, permițându-ți să recoltezi mai multe legume.

folie tip agril
folie microporoasa
folie solarii agril
whatsapp