Bine ati venit in magazinul Regal Fermierul
Produse
X

Folie de Calitate pentru Pereții Serelor și Solariilor

Sortează:

Afișare:

Pastrezi caldura acumulata: Foloseste Folie Pereti Sere, Solarii!

  Folie pereti sere si solarii – pentru un efect termic foarte bun în interior și pe timp de noapte. Dacă intenționați să construiți o seră, ar trebui să luați în considerare utilizarea de foliei de folie pereti sere si solarii de la RegalFermierul.ro pentru că este un produs important din Grecia, iar proprietățile lui sunt garantate de producător. Această folie profesionala solarii este folosită pentru a reduce transmisia luminii și pentru a ajuta la difuzarea acesteia în interiorul serei, reducând umbrele și permițând luminii să pătrundă mai jos, spre tulpina plantei.
  De asemenea, ajută la medierea temperaturii frunzelor, ceea ce reduce cantitatea de umbrire necesară. O folie pereti sere si solarii este una dintre cele mai puțin costisitoare produse disponibile care vă ajută să vă protejați culturile. Este flexibilă și ușor de tăiat, ceea ce o face o soluție ideală pentru cei care doresc să-și protejeze plantele de intemperii.

  De asemenea, este flexibilă și rezistentă la rupere, așa că poate fi modelată pentru a se potrivi cu orice formă de seră. Totuși, nu este la fel de durabil ca alte materiale de geam pentru seră, așa că cel mai bine este să utilizați această opțiune cu precauție. Ca orie produs, o folie pereti sere si solarii trebuie să știți că se va estompa după trei sau patru ani și nu va rămâne eficientă mult timp.
  Acest lucru se datorează faptului că filmul se va schimba de la transparent la opac în timp. Deși o folie profesionala solarii este mai accesibilă decât alte opțiuni de acoperire a serelor, își va pierde eficacitatea după câțiva ani, de aceea trebuie să știți că trebuie înlocuită sau să o protejați mult mai bine. Spre deosebire de sticlă, pelicula de polietilenă este o soluție ieftină, care te economisește bani pe termen lung.

O folie pereti sere si solarii este ușor de montat și are și garanția producătorului

  Folie pereti sere si solarii – ușor de montat, se potrivește oricărei forme de solar. Pe lângă costul redus, este ușor de instalat. Filmele sunt de obicei realizate cu mai multe straturi și aditivi pentru a le spori durabilitatea. Straturile multiple ale filmului de protecție oferă beneficii precum rezistența la rupere, blocarea UV și controlul prafului. Unele filme au chiar și pigmenți de culoare adăugați. Un alt beneficiu al foliei pereti sere si solarii este izolația sporită.
  Filmele cu strat dublu sau triplu pot preveni pierderile de căldură și pot reține căldura în interiorul serei. În plus, în seră pot fi instalate filme de blocare în infraroșu. Aceasta înseamnă că, folosind folie profesionala solarii culturile vor rămâne mai calde mult timp și vor avea vigoare pentru a crește. Acest lucru este excelent pentru rentabilitatea serei tale. O folie profesionala solarii este realizată dintr-un material durabil, flexibil, disponibil în multe grosimi.

  Producătorii de legume care au sere preferă acest tip de folie solarii în detrimentul policarbonatului, deoarece este flexibil și durabil. Este disponibil și în alb, clar și diferite niveluri de opacitate. De obicei, polietilena de calitate pentru seră are o grosime de 6 mm. Dar la RegalFermirul.ro grosimile le poate alege cumpărătorul, în funcție de necesități. Grosimile pentru o folie profesionala solarii sunt de la 2,2mm la 14 mm, cu o lungime de 10metri.
  Pe lângă durabilitatea sa, o folie solarii este ușor de instalat. Cu toate acestea, este important să vă asigurați să preveniți posibilele rupturi în timpul montării. Un alt avantaj care pentru care recomandăm o folie profesionala solarii este modul în care se face propagarea luminii în interior. Dacă este instalată corespunzător, o folie solarii poate permite 90 la sută din lumină într-o seră. Aceasta este mai mare decât media pentru alte materiale de acoperire a serelor.

O folie profesionala solarii se potrivește pe orice cadru

  Folie profesionala solarii – mul mai ușoară comparativ cu sticla și protejează plantele la fel de bine. Această folie solarii este plasată întâi pe acoperișul serei și ajută la protejarea plantelor de intemperii, iar apoi trebuie rulată astfel încât să acopere și părțile laterale. În general, este înlocuit la fiecare unu până la patru ani. Dacă este îngrijită corespunzător, orice grosime ați alege pentru folie profesionala solarii poate dura doi ani sau mai mult, în funcție de modul în care o întrețineți.
  Orice folie solarii poate fi instalată atât pe structuri de seră din lemn, cât și pe cele metalice. Cu toate acestea, structurile din PVC trebuie amorsate înainte de a pune folia. Acest lucru este necesar pentru a preveni degradarea plasticului. O folie solarii este disponibilă la RegalFermierul.ro în role de 10 metri și este durabilă și rezistentă, în funcție de grosimea dorită.

  Recomandăm utilizarea de folie profesionala solarii, fiind un material durabil care are mai multe avantaje. Este protejat UV și rezistent la rupere. Pe lângă faptul că este durabil, poate menține temperatura culturilor și reduce praful și poluarea. Rezistența, flexibilitatea și rezistența sa la intemperii îl fac ideal pentru proiecte de sere mari, pe suprafețe întinse, aici facem referire, bineînțeles, la marii producători.
  Dar, chiar și micilor producători, care folosesc sera doar pentru consumul familiei le recomandăm tot o folie profesionala solarii. Cel mai important, se poate adapta la aproape orice cadru de seră. Este un material ieftin, versatil, care oferă multe dintre beneficiile panourilor tradiționale de seră. Această folie solarii este ușor de manevrat, ușor de montat și oferă protecție UV. De asemenea, este mai ușor de înlocuit decât sticla și este la fel de transparentă. Permite pătrunderea luminii în interior și păstrează căldura acumulată peste zi în interior.

folie pereti sere si solarii
folie solarii
folie profesionala solarii
whatsapp