Folie profesionala solarii

Subcategorii

- 2 %
FOLIE DE POLIETILENA PENTRU PROTECTIE TERMICA
12,90 Lei 13,20 Lei

Folia cu rol de protecţie termică (heat curtain - pătură termică) este utilizată pentru a asigura o ..

- 8 %
FOLIE MICROPOROASA TIP AGRIL (19 gr/mp)
110,00 Lei 120,00 Lei

Folie Microporoasa confectionata din trei straturi de filamente polipropilenice care confera pr..

- 26 %
FOLIE NEAGRA DE MULCIRE
440,00 Lei 598,00 Lei

Acest tip de folie se vinde numai la rola!      1.Folia de mulcire neagra se ..

- 18 %
FOLIE PROFESIONALA DAIOS 150 MICRONI
15,70 Lei 19,20 Lei

Folie profesionala DAIOS importata din GRECIA         1.Grosimea foli..

- 21 %
FOLIE PROFESIONALA GLIA 100 MICRONI
10,99 Lei 14,00 Lei

FOLIE PROFESIONALA PRODUSA DE GLIA      1.Grosimea foliei este 100 microni (0,10mm..

- 19 %
FOLIE PROFESIONALA LATIMI MARI
18,40 Lei 22,80 Lei

Folie pentru solarii din gama profesionala de la DAIOS       1.Grosimea folie..

- 14 %
FOLIE PROFESIONALA PERITA 120 MICRONI
13,40 Lei 15,60 Lei

FOLIE PROFESIONALA PERITA      1.Grosimea foliei este 120 microni (0,12 mm), ..

- 18 %
FOLIE PROFESIONALA PERITA 150 MICRONI
15,50 Lei 18,98 Lei

SC REGAL FERMIERUL SRL comercializeaza folie profesionala din polietilena pentru acoperire sere si s..

- 24 %
FOLIE PROFESIONALA PERITA 170 MICRONI
17,20 Lei 22,80 Lei

Folie pentru solarii din gama profesionala de la Perita       1.DETALII: ..

FOLIE PROFESIONALA PERITA 200 MICRONI
23,00 Lei

Folie pentru solarii din gama profesionala de la Perita       1.DETALII: ..

- 16 %
FOLIE PROTECTIE TERMICA SI ANTIPICURARE
14,99 Lei 17,88 Lei

 FOLIE PROTECTIE TERMICA SI ANTIPICURARE      1.Foliile de interior pentru ..

- 33 %
FOLIE TRANSPARENTA DE MULCIRE
400,00 Lei 600,00 Lei

                            &n..

- 14 %
PLASA UMBRIRE 40 %
1,10 Lei 1,29 Lei

Plasa de umbrire este produsa folosind cele mai bune materiale fiind foarte solicitata in difer..

Avem folie solar pentru orice fermier. Cum poate arata agricultura in viitor ?

  Agricultura va inregistra un mare avans in viitor, situatia din tara noastra si din lume fiind in continua schimbare in aceasta privinta. Legumicultorii din Romania tin si ei pasul cu tehnica si avansul tehnologiei si incearca tot mai multe solutii, inclusiv folie solar din categoria produselor noastre moderne destinate legumiculturii.

 

  Agricultura inteligenta reprezinta viitorul acestui domeniu atat de mult cautat in domeniul afacerilor in prezent. Vor aparea cu siguranta noi tehnologii revolutionare ce vor spori productia de legume si vor oferi produse din ce in ce mai bune consumatorilor din lumea intreaga.
  Tehnologia moderna ajuta acest domeniu foarte mult, in special in tarile in care apa e disponibila in resurse limitate. Un bun exemplu este Israel, acolo unde inovatia tehnologica a permis dezvoltarea agriculturii in zone unde se credea ca acest lucru nu este posibil. Omenirea trebuie sa faca fata unor provocari diverse in aceasta privinta si sa se adapteze la ceea ce ii va oferi viitorul, asa ca e loc destul de mult pentru inovare in agricultura.
  Cum ar putea arata viitorul agriculturii
  Într-o lume în care schimbările climatice, sărăcia, munca copiilor, defrișările, suprasolicitarea pesticidelor, nutriția și conservarea solului și a apei sunt chestiuni esențiale, agricultura durabilă reprezintă principala oportunitate de a genera schimbări importante in felul in care traim și de a atinge obiectivele de dezvoltare durabilă pe care ni le fixam.
  În anii următori, se preconizează că agricultura inteligentă va crea un impact masiv asupra economiei multor tari prin reducerea decalajului între întreprinderile mici și cele de dimensiuni mari. Tendința nu este prezenta numai în țările dezvoltate, ci si in țările în curs de dezvoltare.
  În țări precum China și Japonia, extinderea pe scară largă a retelelor de internet a dus la adoptarea rapidă a unor soluții agricole de precizie (acolo unde se produce si folie solar de calitate foarte buna). Guvernele mai multor țări și-au dat seama, de asemenea, de necesitatea și de avantajele acestor tehnologii și, prin urmare, inițiativele lor de promovare a tehnicilor agricole de precizie ar trebui să conducă la creșterea pieței de profil.
  Cu toate acestea, astfel de schimbări revoluționare în practicile agricole nu vin doar cu oportunități, ci și cu anumite provocări care se dovedesc a fi un factor de incetinire a creșterii pieței. In atare conditii, fermierii si legumicultorii din Romania se vor baza si ei tot mai mult pe solutii inteligente si adoptarea unor solutii tot mai eficiente, care sa reduca consumul de apa si energie.

De ce ar trebui sa cultivam legume la oras in viitor?

  Alimentatia oamenilor in marile orase va depinde in viitor de modul in care reusim sa exploatam resursele planetei noastre cat mai bine. Populatia este in crestere, iar terenul disponibil in zonele agricole este limitat. In plus, schimbarile climatice sunt si ele o amenintare la adresa noastra, asa ca trebuie sa gasim repede solutii optime si eficiente. Printre ele se numara asa-zisa legumicultura urbana.
  Bucătari celebri, cum ar fi cei care lucreaza la hotelurile din Paris și restaurantele cu stele Michelin, au grădini de legume pe acoperișurile cladirilor de acolo pentru a oferi produse proaspete. Acestea sunt structuri bine puse la punct, acoperite cu folie profesionala solarii.
  Roșiile, căpșunile, salata verde sau ierburile aromatice sunt fragile și pot fi deteriorate ușor în camioane in timpul transportului, camere frigorifice sau atunci cand sunt vandute la tarabele din piete. Expertii in gastronomie si consumatorii deopotriva știu că gustul produselor și valoarea lor nutritivă sunt mult mai bune atunci când sunt proaspat recoltate.
  Deșeurile organice reprezintă 30% din gunoiul nostru, iar cea mai mare parte este incinerată și dusa în depozite de deșeuri. În schimb, aceste deșeuri bogate în minerale ar putea fi transformate în ingrasamant natural și folosite pentru a fertiliza solul pentru agricultura urbană.
  Numai în Paris, de exemplu, oamenii ar putea evita procesare a 400.000 de tone de deșeuri in fiecare an, reducând astfel riscurile asociate cu poluarea mediului (camioanele de gunoi, gropile de gunoi, incineratoarele) și costurile asociate acestora. Prin utilizarea unor solarii moderne, construite cu ajutorul unei folie profesionala solarii, acest tip de agricultura urbana va putea trece la un nivel superior.
  Putem avea astfel de culturi pretutindeni, in marile orase de pe glob
  Pentru a creste plante aromatice, ceapa, usturoi, rosii, căpșuni sau ridichi, ai nevoie doar de o fereastră și de o cutie cu pamant plasat acolo. Dacă aveți un balcon, o curte sau, chiar mai bine, o terasă sau o bucată de pământ in curte, puteți crește oricare dintre soiurile acestor plante. Agricultura verticală ajută la optimizarea spațiului. Acoperișul asigură spațiul de depozitare, lumina și un spațiu destul de mare pentru agricultura urbana; este păcat să-l lăsam doar la dispozitia porumbeilor.
  Sunt orase in Cuba, de exemplu (asa cum este Havana) unde agricultura si legumicultura intre blocuri asigura sursa de hrana pentru sute de mii de oameni. Acolo, ei stiu cum sa construiasca un solar, cum sa il acopere cu folie profesionala solarii sau ce ingrasaminte sa foloseasca la aceste culturi. Si langa Bucuresti au aparut afaceristi care pot inchiria doritorilor suprafete mici de pamant unde ei sa isi poata cultiva legume. Insa, aceasta practica este adoptata doar la nivel de hobby in Bucuresti, cel putin pentru moment.

Vom mai creste legume in solar, in viitor?

  Raspunsul la aceasta intrebare depinde foarte mult de schimbarile climatice care vor avea loc in viitor. Deja vedem cum valurile de caldura alterneaza acum cu zilele foarte ploioase si ne intrebam spre ce se indreapta agricultura viitorului, caci nu stim ce se va mai putea cultiva in tara noastra, dat fiind faptul ca totul este atat de imprevizibil. Probabil ca in cateva zeci de ani nu vom mai cultiva legume in solar ca acum, dar vom gasi alte solutii alternative de a face acest lucru.
  In viitor, va trebui sa ne adaptam noii situatii. Asa ca omenirea va trebui sa gaseasca noi solutii pentru a face rost de surse de hrana naturale si sanatoase. Sunt cateva motive pentru care ar trebui sa cultivam legume in solar sau afara in marile orase. Iata cateva dintre ele:
  Pentru a proteja si ajuta biodiversitatea
  Atunci când este cultivată cu grijă, o grădină de legume este un ecosistem plin de diverse ciuperci, bacterii, insecte și viermi. Grădina de legume oferă un refugiu pentru speciile sălbatice de pasari și le oferă un habitat și un adăpost adecvat pentru nevoile lor. Acest lucru nu mai este valabil pentru un solar, insa si acesta poate fi configurat cu un acoperis retractabil.   Pentru a controla mai bine inundatiile
  În timpul perioadelor cu ploaie torentiala, apa curge rapid peste acoperișurile cladirilor și blocheaza în mod regulat canalizarea unui oras. Asa apar inundatiile care poluează inclusiv raurile si fluviile din apropierea marilor orase. Un strat de sol este capabil să absoarbă apa ca un burete și să regleze debitul apei mult mai bine. Gradinile urbane pot aduce acest avantaj si ajuta astfel la controlarea mult mai eficienta a apei ce se scurge pe strazile lor.
  Pentru a limita valurile de căldură
  Pereții din beton ai cladirilor și asfaltul de pe sosele si marile bulevarde acumulează căldură, iar temperatura dintr-un oraș poate fi cu mai multe grade mai ridicată decât cea a localității vecine, acolo unde este multa verdeata. Pe lângă efectele sale asupra sănătății, creșterea temperaturii determină o utilizare intensivă a aerului condiționat, care, la rândul său, transferă căldura către aer, cauzând un adevărat cerc vicios. E bine de stiut ca pomii si plantele oferă umbra pentru acoperișuri și pereți, la fel ca si pentru spatiile pietonale. De asemenea, apa evaporată de pe frunze poate răci aerul.

Ai o sera la tara sau la oras? La noi gasesti cea mai buna si ieftina folie sera!

  Daca te pasioneaza cultivarea legumelor sau cresterea florilor, va trebui sa inveti cum sa le plantezi, sa le intretii si sa le cresti. Vei avea nevoie de construirea unui solar sau a unei sere (pentru care sa cumperi si folie sera) si va trebui sa te documentezi foarte bine in acest domeniu. Cresterea plantelor si cultivarea legumelor nu sunt lucruri usor de facut, asa ca iti trebuie multa pasiune si daruire pentru a face totul cum trebuie.
  Grădinile comunitare, adica cele din marile orase ajută la crearea relațiilor dintre oamenii cu aceleasi pasiuni; grădinăritul este o activitate care favorizează cooperarea, mai degrabă decât concurența. Este, de asemenea, un mijloc de a ajuta persoanele marginalizate să fie implicate in tot felul de activitati, ceea ce le ajută să isi castige sau recâștige încrederea în sine. Vazand grădini construite în școli sau o grădină de legume la domiciliu, copiii vor afla de unde provin legumele și le vor mânca în mod voluntar, fara a fi fortati de loc de parintii lor sa faca acest lucru.
  Cu ritmul aglomerat al vieții de la oraș, agricultura te face să te simți mai sănătos și mai bine. Iti poti cumpara chiar tu folie sera si tot ce iti trebuie pentru a-ti face propriul mediu de crestere a legumelor sau a florilor. Semănarea, plantarea și recoltarea sunt activități care vă solicita întregul corp, asa ca gradinaritul este si o activitate sanatoasa.
  Numeroase studii au arătat potențialele efecte benefice ale grădinăritului asupra sănătății mentale și fizice a oamenilor. Dacă aveți puțin timp la dispozitie și un sistem de irigare bun, puteți alege soiuri care trebuie doar să fie plantate și recoltate, iar in acest caz stiti ca aveți satisfacția de a mânca fructe și legume proaspete, oricand doriti, cu mai puțin efort.
  Gradinile urbane, in continua dezvoltare si inovare
  De la grădinile de pe acoperișuri și ferme verticale interioare până la gradini comunitare și peisaje superbe create in marile orase de aceste gradini inovatoare, agricultura urbană este în creștere continua. Pe măsură ce mai multă populație a lumii intregi locuiește în marile orașe, orașele trebuie sa prezinte si o soluție durabilă pentru intretinerea si hranirea acestor oameni. Dar oare există suficiente resurse pentru a face totul să funcționeze asa cum ne dorim?
  Agricultura urbană - care, prin definiție, include ferme de interior, grădini pe acoperișurile cladirilor inalte și grădini intre blocuri si parcele de teren comunitare, este adesea privita ca o soluție la provocările globale pe care le infruntam acum. Ea abordează schimbările climatice, permițând ca hrana să fie cultivată aproape de casă, mai degrabă decât să o aducem de la mii de kilometri departare.
  Ar putea ajuta la evitarea obezitatii și a bolilor cronice, făcând posibila consumarea unor alimente mai sănătoase si disponibile unui numar mare de persoane. Aceste alimente proaspete provin din structuri acoperite cu folie sera sau din unele de tip solar. Și agricultura urbană ar putea contribui la hrănirea unei populații mondiale în creștere rapidă, deoarece multi din cei 9 miliarde de oameni de pe aceasta planetă (numar ce va fi atins in 2050) se îndreaptă din ce în ce mai mult către orașe.