Bine ati venit in magazinul Regal Fermierul
Produse
X

Gama Completă de Folie Profesională pentru Solarii

Sortează:

Afișare:

  Folie Solar, Folie Profesionala Solarii, Folie Sera orice tip!

  Folie solar profesionala - recomandată de RegalFermierul pentru agricultorii care doresc să își schimbe serile, dar și celor care doresc să înceapă să-și crească propriile culturi de legume. Aveți deja o seră și trebuie să înlocuiți folie solar rezistentă la intemperii?
  V-ați mutat la curte și sunteți pasionat de agricultura ecologică și vreți să vă cultivați singur legumele? Montați în curte o seră și acoperiți-o cu folie profesionala solarii. O să fiți uimit de rezultate, legumele vor fi mult mai gustoase, vor fi protejate de ploile acide, de dăunători.
  Iar la final, satisfacția muncii și salata de roșii din propria seră vă face mândru de muncă. Cultivarea propriilor legume și plante aromatice poate fi un efort plăcut, dar provocator. O seră acoperită cu folie profesionala solarii poate face munca mult mai ușoară prin minimizarea efectelor negative ale fenomenelor meteo nefavorabile sau dăunătorilor.

  În timp de instalați un solar veți crea un mediu propice creșterii plantelor, dar trebuie să creați și în interior toate condițiile. Luați în considerare instalarea unei izolații bune, achiziționați folie profesionala solar rezistentă pentru a vă menține sera caldă pe timp de iarnă, iar vara nu uitați să ridicați lateralele de la folie solar, pentru a putea circula aerul mai bine și a se putea face polenizarea florilor.
  Studiile arată că 85% din căldura dintr-o seră se pierde în timpul nopții. Fluctuațiile de temperatură cauzate de pierderile de căldură pot dăuna plantelor.
  O folie solar de calitate acționează pentru a reflecta lumina directă a soarelui și pentru a dispersa eficient căldura și lumina în toată sera. Dacă achiziționați folie profesionala solarii de la RegalFermierul.ro, veți scăpa de umiditate, evitând excesul de condens care poate dăuna condițiilor de creștere ale plantelor.

Folosind o folie profesionala solarii controlați creșterea florilor, plantelor aromate și coacerea legumelor

  Folie solar de bună calitate vă permite să controlați orele de lumină și întuneric pentru a avea producția de legume neafectată. Una dintre cele mai bune soluții pentru a obține un raport calitate-preț dorit, fără a face o investiție enormă, economisind o sumă considerabilă de bani și consum de energie, este să achiziționați folie solar de calitate.   Folie solar poate fi achiziționată în orice cantitate necesară, de lățimea dorită, fiind și ușor de instalat.
  Folie sera este rezistență la condițiile meteo, nu se rupe și nu necesită întreținere specială. O folie sera de calitate, montată și întinsă bine pe cadrele de metal, crește rata de succes a grădinii mult dorite și reduce consumul de energie cu un efort minim și fără întreținere continuă.
  Protejează-ți plantele de intemperii și controlați eficient creșterea și coacerea plantelor din solar. Puteți avea legume gustoase în orice anotimp, folosind o folie profesionala solarii.

Cum alegi folie profesionala solarii pentru a menține umiditatea în interior?

  Folie sera sau plasa umbrire sunt destinate nu numai solariilor mari, fermierilor care produc cantități mari de legume, ci și pasionaților de grădinărit, care o fac din pasiune, pentru a mânca produse sănătoase. Te-ai hotărât ca în această toamnă să îți construiești propria seră, iar această idee este împărtășită de toată familie.
  Toți sunt hotărâți să vă ajute cu montajul, dar până atunci trebuie să studiați toate tipurile de folie profesionala solarii. O seră oferă un mediu în care se pot menține căldura și umiditatea, făcând posibilă cultivarea plantelor, a florilor, a plantelor aromatice care, în mod normal, cresc dacă sunt într-un mediu călduros și protejat.
  Prin urmare, și iarna puteți avea legume sănătoase. Dacă nu vă permiteți să construiți o seră cu pereți din sticlă, avem cele mai bune sfaturi pentru a vă alege folie profesionala solarii pentru viitoarea seră, o folie solar cu un raport calitate-preț accesibilă.

Duribilitate. Transparență. Greutate. Caracteristicele cele mai importante pentru folie solar

  Folie solar trebuie să alegeți în funcție de câteva caracteristici importante. Materialul pentru folie solar va fi supus tot timpul condițiilor meteo extreme – ploi torențiale, vânturi puternice, ninsori abundente, viscole. Chiar și lumina directă a razelor solare nu este bună pentru folie solar, deoarece multe dintre ele se pot degrada, devenind fragile dacă sunt expuse constant la radiațiile UV.   Chiar și o mică gaură in folie sera reduce drastic eficacitatea energetică. Astfel, investiția într-o folie profesionala solarii, cu materialul adecvat, având durabilitate bună, vă va salva de multă muncă și o investiție pe termen lung. Serele care sunt acoperite cu folie solar verde numai sunt utilizate de mult timp.   De fapt, utilizarea materialelor de plastic de culoare verde pentru un solar este o practică depășită. Astăzi, majoritatea agricultorilor au obținut cele mai bune rezultate și culturi bogate de la an la an folosind folie sera cât mai transparentă.

  Trebuie să țineți cont de faptul că cel mai important obiectiv al unei sere este să permită soarelui să ajungă la plante, astfel încât acestea să poată trece prin fotosinteză. Aceasta înseamnă că trebuie să pătrundă prin pereții serei cât mai multă lumină solară. Trebuie să găsiți un echilibru corect între transparență și grosimea pentru folie sera. Chiar dacă o folie profesionala salarii este mai bună, ea este și mai grea.   Trebuie ținut cont de faptul că toată greutatea va fi preluată de rama serei. Trebuie să vă asigurați că solarul a fost construit astfel încât să suporte greutatea foliei. În funcție de condițiile exterioare de mediu, pot exista mai mulți factori care reduc eficacitatea solarului.   În zilele reci, se poate crea un dezechilibru între suprafața exterioară rece și interior cald al serei, formându-se condens in interior. Crește riscul de formare al mucegaiului pe sol, lucru care dăunează plantelor.

  Unele materiale de plastic au proprietățile necesare pentru a preveni crearea condensului pe o folie solar. Materialul de plastic care se folosește pentru o folie solar cu radical hidrofil, ajută la prevenirea căderii picăturilor de condens pe plante, păstrându-le pe suprafața interioară a foliei de plastic. Praful este o altă problemă pentru o folie profesionala Perita, deoarece poate reduce drastic transparența foliei de plastic.
  Unele materiale de plastic păstrează în mod natural excesul de praf de pe suprafața foliei, ceea ce face mult mai ușor să se acumuleze praf pe pereții exteriori ai serei. Trebuie să luați în calcul și locul în care doriți să instalați sera.
  Dacă este pusă într-o zonă cu mult trafic auto, trebuie să vă așteptați și la praf depus pe folie solar. Pentru rezultate bune, amplasați sera într-un loc aerisit, unde accesul să fie facil, să puteți deschide ușor lateralele pentru folie solar.

Alegeți lemn sau metal pentru a construi cadrul serei peste care montați folie solar?

  Folie solar pentru o seră pe cadrul din lemn oferă un aspect frumos și natural și se potrivește în orice curte. Cu toate aceste, o seră pe cadru din lemn acoperită cu folie solar a început să își piardă din popularitate, deoarece lemnul este mai puțin rezistent la intemperii, mai greu și mai scump comparativ cu cadrele din metal.
Lemnul este influențat și de diferențele de temperatură, trebuie tratat în fiecare an, dat cu lac sau vopsit, pentru a nu se degrada. De aceea, serele pe structură pvc acoperite cu folie profesionala solarii.
Sunt durabile și au nevoie de o întreținere minimă. Asigurați-vă doar că sera este bine ancorată în părțile laterale, deoarece arcadele din plastic sunt extrem de ușoare și nu doriți ca vântul să le distrugă. O seră mare oferă câteva avantaje, deoarece temperatura va fi mai stabilă, iar numărul de plante va fi mai mare.

  Cel mai bun loc pentru a instala o seră acoperită cu folie profesionala solarii trebuie să fie într-un loc însorit. În timp ce o seră obișnuia să fie pur funcțională și era adesea ascunsă într-un colț al grădinii, acum oamenilor le place să își plaseze o seră în centrul curții și să se asigure că are un design frumos.
Trebuie plasată într-un loc însorit, fără vânt. Sera trebuie să fie cu intrarea dintre sud. Astfel sera va primi soare și va beneficia de fiecare rază din timpul iernii. Dacă doriți să evitați creșterea extremă a temperaturilor în timpul verii, atunci poziționați sera cu intrate din partea de est.
Cel mai bine este să vă amplasați sera nu prea departe de casă. Dacă doriți ca iarna să țineți plantele în seră, atunci trebuie să o încălziți. Pentru folie solar și toate accesoriile necesare, apelați cu încredere la RegalFermierul.

folie solar
folie profesionala solarii
folie sera
folie mulcire agrotextil
whatsapp