Bine ati venit in magazinul Regal Fermierul
Produse
X

Despre noi

SC REGAL FERMIERUL SRL este o companie tanara cu produse si accesorii pentru solarii, gradini si ferme. Aici vei gasi o gama larga de produse facute pentru a te ajuta sa iti realizezi propria sera de legume. Produse ideale pentru ingrijirea plantelor, dezvoltarea si intretinerea recoltelor. 

Domeniul agricol este intr-o continua schimbare si dezvoltare iar cosumatorii an de an au alte preferinte iar noi impreuna cu partenerii nostri suntem la curent cu cererile acestora. 

Faptul ca provenim din randul legumicultorilor, ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile lor, sa venim in intampinarea acestora cu produse diverse, cu o calitate superioara si poate cel mai important aspect, la preturi cat mai accesibile si corecte, precum si consultanta de specialitate care sa-i ajute in organizarea si alegerea celor mai bune solutii pentru a produce legume, intr-un mod productiv si competitiv.

Parteneri nostri ne livreze produsele conform nevoilor.  Produse care ajung repede, la preturi bune, cu o calitate certificata. 

Oferim clientilor nostri una din cele mai mari diversitati de produse pentru protectia plantelor pentru a avea astfel solutie la orice problema in orice colt al tarii.

RegalFermierul.ro este ajutorul tau de nadejde in lupta cu daunatorii din solarii, este cel care iti recomanda utilajele de care ai nevoie pentru a sustine si intretine recolta, este consultantul tau atunci cand ai nevoie de suport, este cel care rapid si fara costuri iti spune ce si cum sa faci ca sa ai gradina mult visata. 

Majoritatea produselor sunt pe stoc in depozitele si magazinele noastre. 

Politica comerciala: Daca primim un discount suplimentar de la furnizori, atunci si tu vei primi un discount suplimentar deoarece asa credem ca trebuie sa functioneze o relatie intre doi parteneri pe termen lung.

Credem in produsele de calitate si de aceea lucram doar cu producatori consacrati, cu distribuitori nationali autorizati de producatorii internationali, cu istoric in folosirea produselor pe teritoriul Romaniei.

Incercam de fiecare data sa iti oferim cele mai bune preturi, insa daca cumva nu vom reusi te rugam sa ne semnalezi unde ai vazut produsul mai ieftin si vom face tot ce tine de noi sa iti dam cel putin acelasi pret.

Cu respect,

Echipa Regal Fermierul.

whatsapp