Calculeaza costul de livrare

Livrarea comenzilor


Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Costurile de livrare sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic.

 

  • www.regalfermierul.ro livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier si Nemo Express

  Livrare prin Fan Courier

   

Tarifele nu includ TVA !

Daca adresa beneficiarului la care se face livrarea se afla in zona 0 km a unui sediu Fan sau daca clientul opteaza pentru ridicarea coletului de la un sediu FAN COURIER, nu se mai percepe nici o alta taxa fata de costul transportului in functie de greutate, aceasta ramanand si costul final al transportului. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru livrarea la o adresa care nu se afla in zona 0 Km a unui sediu FAN COURIER, se aplica peste taxa in functie de greutatea coletului si o taxa suplimentara in functie de numarul de km dintre localitatea cu sediu FAN COURIER si localitatea de livrare. In cazul in care localitatea se afla la o distanta cuprinsa intre 1-25 km fata de agentia FAN COURIER taxa este de 0.8+TVA RON pentru fiecare km. Va rugam sa consultati lista cu localitatile in care taxa pe km este 0 aici. Daca localitatea se afla la o distanta mai mare de 25 km, pe langa taxa in functie de greutatea coletului, se mai adauga 25 lei.

 

Suport si informatii:

Pentru diferite intrebari si informatii suplimentare despre livrare puteti sa ne contactati la:

  • Mobil0769 493 825
  • Fix:     0336 802 328

Email 1: contact@regalfermierul.ro

Email 2: regalfrmandrei@gmail.com