Bactericid/Fungicid FUMAGRI OPP
Fumagri® OPP - Pulbere albă fumigantă cu acțiune bactericidă și fungicidă.
Dezinfectarea suprafețelor goale și a echipamentelor, spațiilor de depozitare din industria panificației, a spațiilor de ambalare a cărnii uscate, catering, a spațiilor de preparare și prelucrare a laptelui și a mijloacelor de transport a alimentelor.
Dezinfectarea spațiilor de depozitare alimente, pivnițe, garaje, camere tehnice.
Dezinfectarea suprafețelor cu aerosoli inclusiv în ferme, crescătorii și silozuri împotriva Salmonella și Enterobacteria, Staphylococcus, Enterococcus, Listeria, Pseudomonas.
Prevenția împotriva Aspergillosis, micozelor și candidozelor.
Silozuri: previne apariția mucegaiurilor și micotoxinelor
Eficacitate bactericidă și fungicidă conform normei NFT 72-281 la doză de 0,8g de Fumagri® OPP/m3, adică 160 mg de Ortofenilfenol/m3 pentru un timp de contact de 15 ore.
Eficacitate dovedită de virusul gripar aviar (H9N2), virusul bolii de Newcastle, virusul bolii Gumboro, virusul pestei porcine clasice.
Instructiuni de utilizare:
- Înainte de aplicare: Opriți ventilația și închideți toate ieșirile • Dezactivați detectorii de fum, dacă există • Protejați toate instrumentele de măsurare și analiza dacă sunt sensibili la fum • Deconectați celule foto dacă acestea controlează deschiderea automată a ușilor.
- Pentru aplicare: Agitați cutia înainte de utilizare • Aranjați numărul cutiilor fumigante, corespunzând cu volumul suprafeței tratate, pe un suport termorezistent • Deschideți cutia și aprindeți fitilul • Puneți dispozitivul de protecție (capacul perforat) pe cutie • Plecați de la locul acțiunii asigurându-vă întâi că a început procesul de fumigare • Semnalați încăperea cu un afiș de restricție • Țineți încăperea închisă minim 4 ore și aerisiți înainte de a o refolosi.
- După aplicare: Ventilați sau aerisiți suprafețele tratate pentru o perioadă de 30-60 minute înainte de folosirea acesteia • În cazul folosirii frecvente, de câteva ori pe săptămână, curățați regulat (contacți furnizorul vostru).
Precautii:
- Nu se administreaza in prezenta oamenilor sau animalelor.
- Nu se administreaza in prezenta alimentelor/furajelor.
- Dezinfectarea prin a echipamentelor si suprafetelor goale din industria panificatiei, a spatiilor de ambalare a carnii uscate, catering, a spatiilor de preparare si prelucrare a laptelui si a mijloacelor de transport.
- Abatoare: dezinfectie impotriva Salmonella si Enterobacteria. Preventia impotriva Aspergillosis
- Crescatorii/ferme de vaci, porci, pasari: dezinfectie impotriva Salmonella si Enterobacteria, Staphylococcus, Enterococcus, Listeria, Pseudomonas. Preventia impotriva Aspergillosis, micozelor si candidozelor.
- Silozuri: previne aparitia mucegaiurilor si micotoxinelor. Opriti ventilatia si inchideti toate iesirile.
- Sistemele de detectare a fumului trebuie adaptate pe parcursul operatiunii, deoarece produsul genereaza fum.
- Protejati toate instrumentele de masurare si analiza daca sunt sensibili la fum. Deconectati celulele foto daca acestea controleaza deschiderea automata a usilor.
- Aranjati numarul cutiilor fumigante, corespunzind cu volumul suprafatei tratate, pe un suport termorezistent. Agitati cutia inainte de utilizare.
- Plecati de la locul actiunii asigurindu-va intai ca a inceput procesul de Ultradiffusion®.
- Tineti incaperea inchisa de la 4 la 15 ore inainte de a o refolosi.
- Ventilati sau aerisiti suprafetele tratate pentru o perioada de 30-60 minute inainte de folosirea acesteia. Eliminati orice reziduu.
- In cazul folosirii frecvente, de citeva ori pe saptamina, curatati regulat.
Perioada de depozitare: 2 ani la loc racoros si uscat