Ajutor

Creare cont nou

Pentru crearea unui cont care sa te ajute sa achizitionezi produse din magazinul virtual RegalFermierul.ro, apasa butonul "Contul Meu -> Acces cont -> Continuare"  din meniul aflat in dreapta sus a paginii principale a site-ului.

Accesarea acestui buton va afisa o caseta initiala de inregistrare, unde trebuie sa completezi cateva date preliminare, apoi sa le trimiti apasand butonul Continuare.

Trimiterea datelor va genera afisarea unui mesaj de confirmare a crearii contului, lucru care iti va permite sa incepi cumparaturile online.

Sau aveti posibilitatea sa va logati cu contul dv. de facebook sau google.

Plasare comenzi

Primul pas in efectuarea de comenzi de pe magazinul virtual RegalFermierul.ro este sa-ti alegi produsele dorite, apoi apasa butonul Adauga in cos aferent fiecarui produs in parte.

Accesarea butonului Adauga in cos trimite produsul ales in cosul de cumparaturi.

In prima parte va poteti loga daca aveti deja un cont apasand butonul Autentificare  sau trebuie sa completezi datele de client si datele de facturare . Ai optiunea de a comanda in calitate de persoana fizica sau de persoana juridica. In cazul in care esti deja autentificat, nu vei mai parcurge acest pas in plasarea comenzii.

In pasul urmator, in cosul de cumparaturi, ai optiunea de a modifica cantitatea produselor comandate sau de a sterge un produs ales. Iti alegi metoda de livrare si plata.
Dupa adaugarea produselor in cos, dupa ce cititi 
  click pe COMANDA.

Comanda telefonica

Pentru comenzile telefonice sunati la numarul de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda:

  • Mobil0769 493 825
  • Fix:     0336 802 328

Comanda prin email

Puteti face o comanda prin trimiterea unui e-mail la contact@regalfermierul.ro. E-mail-ul trimis trebuie sa contina pe langa comanda si un nume, precum si datele de livrare si facturare. Un consultant de vanzari online va va contacta pentru a finaliza comanda.

 

Confirmarea comenzii

Dupa ce ati plasat o comanda, urmeaza sa fiti contactat telefonic in cel mai scurt timp de un operator pentru confirmarea comenzii. Atunci puteti alege modalitatea de livrare si puteti afla astfel costurile totale.

Programul nostru de lucru pentru confirmari/preluari comenzi este de luni pana vineri intre orele 08:00 si 20:00. Comenzile plasate offline (pe site) in afara orelor de lucru vor fi preluate/confirmate a doua zi sau lunea in cazul in care acestea sunt plasate in weekend.

Modalitati de plata

  1. Numerar la livrare - upa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Numerar - la livrare".
  2. Transfer Bancar - Factura proforma se va emite dupa confirmarea comenzii!

Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de SC REGAL FRM ANDREI SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.


Pentru plata prin transfer bancar aveti nevoie de urmatoarele date:

Nume firma: SC REGAL FRM ANDREI SRL
Cod unic inregistrare: 36769871
Nr. Registrul ComertuluiJ17/1625/2016
Adresa: Comuna Matca, Jud Galati
Cont: RO37CARP018101076368RO02
Banca: Patria Bank Tecuci

Livrarea comenzii se face dupa confirmarea platii.

Livrarea comenzilor


Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Costurile de livrare sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic.

 

  • www.regalfermierul.ro livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier si Nemo Express

  Livrare prin Fan Courier

   

Tarifele nu includ TVA !

Daca adresa beneficiarului la care se face livrarea se afla in zona 0 km a unui sediu Fan sau daca clientul opteaza pentru ridicarea coletului de la un sediu FAN COURIER, nu se mai percepe nici o alta taxa fata de costul transportului in functie de greutate, aceasta ramanand si costul final al transportului. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru livrarea la o adresa care nu se afla in zona 0 Km a unui sediu FAN COURIER, se aplica peste taxa in functie de greutatea coletului si o taxa suplimentara in functie de numarul de km dintre localitatea cu sediu FAN COURIER si localitatea de livrare. In cazul in care localitatea se afla la o distanta cuprinsa intre 1-25 km fata de agentia FAN COURIER taxa este de 0.8+TVA RON pentru fiecare km. Va rugam sa consultati lista cu localitatile in care taxa pe km este 0 aici. Daca localitatea se afla la o distanta mai mare de 25 km, pe langa taxa in functie de greutatea coletului, se mai adauga 25 lei.

 

Suport si informatii:

Pentru diferite intrebari si informatii suplimentare despre livrare puteti sa ne contactati la:

  • Mobil0769 493 825
  • Fix:     0336 802 328

Email 1: contact@regalfermierul.ro

Email 2: regalfrmandrei@gmail.com